![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| טמפרה - טכני טכני - דגמי טמפרה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: Fiat Temra
|
מנגנון הרמת חלון
שלום! נשבר לי איזה חלק במנגנון והכשיו הצד של החלון עולה עקום.
האם יש למשהו תמונות של המנגנון? שאני יראה איזה חלק נישבר לי וימצא משהו שיחליף אותו. לפרק את הדלת אני יפרק, פשוט קודם אני רוצה לדעת אך המנגנון נראה. (טמפרה 95, אני מעמין שגם אונו וטיפו אותו הדבר?) תודה מראש על כל תשובה. נערך לאחרונה על ידי Akusho : 09-03-09 ב 19:31. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
חשמלי או ידני ?
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
ידעתי שפיספסתי משהו =)) חשמלי.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
אז ככה
אתה יכול בימכום כול הכאב ראש של השיפוץ ועם ביכלל יש חלקים.
תעשה ידני או עם יש לך כסף תביא אחד חשמלי מי פירוק אצלי בטמפרה בצד הנוסע יש ידני ובצד של הנאג יש חשמלי החשמלי ניסרף וחשמלי עולה בסביבות 400 שקל אז זה היה יקר בישבילי ![]() בקיצור גש לפירוק ותיקנה ידני
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
ידני גם לא תשובה... אין לי כוח לידני...
אני כבר ישפץ את המנגנון הזה או שמקסימום יביא מפרוקיה... אבל נראה לי שאני יצליח לתקן את מה שנשבר. נערך לאחרונה על ידי Akusho : 09-03-09 ב 22:06. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מנגנון חלון חשמלי
במכוניתך, מנגנון החלון מחובר אל דופן הפח של הדלת ע"י תושבות קטנות עגולות (כמדומני 2) מגומי הדומות לתושבת גיר/מנוע ברכב.
בדוק אם אחת התושבות קרועה, דבר הגורם שכל המנגנון יזוז בזמן הפעלה ונחלון יעל/ירד באלכסון עם נטיה "לברוח" מהמסגרות שבדלת. חלקים למנגוני חלונות (חשמליים וידניים), מנגנונים חדשים (חשמליים וידניים), מתגי חלונות וכו' תוכל להשיג אצל עמית - יבואן מנגנוני חלונות בטל' 052-3703743. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| 16V 2002 - בקשת סיוע בתיקון מנגנון "גב תחתון" בכסא נהג | raanan_t | פונטו - טכני | 6 | 09-10-08 18:34 |
| מחפש מנגנון מגב אחורי פיאט בראבה 96 | pasha | קניה | 1 | 31-07-08 05:01 |
| שיפוץ מנגנון של חלון חשמל | NaorSub | פונטו - טכני | 3 | 14-07-08 21:58 |
| אונו 45 שנת 93-מתג חשמלי הרמת חלון- יצא ממקומו | פורום הגראז' | 1 | 10-08-07 21:22 | |
| [פרוייקט מצולם2x]מנגנון החלון האחורי+מגב אחורי בפונטו Mk2 | פורום הגראז' | 7 | 23-12-06 21:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד