![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
חוות דעת על האונו שלי:)
טוב זאת האונו שלי אצלי כבר דיי הרבה זמן הגבות הן כדי לפצות על ה גובה שבין המכסה מנוע לפנס לא אהבתי את זה בהתחלה אבל זה לא רע כל כך האוטו נוסע מצויין עם מנוע 1.6 של פיאט רגאטה עם הזרקה חד נקודתית.
נראה קצת ערסי אבל בכל מקרה רכב מצויין אני מאוד אוהב אותה ורוצה את חוות דעתכם לטוב ולרע הרכב עבר שינוי עם ה גריל אחרי שאישה נחמדה טרחה לעשות רברס לתוך הרכב בחניה אבל אין מה לעשות לא הכל בחירה שלנו. שיהייה יום וןב ומצפה לתגובות לטוב ולרע למרות שלא נראה לי שהיא לטעמכם. נ.ב המדבקה על השמשה הקדמית אמורה לרדת רק מיתעקשת לא לרדת בשלמותה. למי שיש רעיון איך ועם מה להוריד אותה יתקבל בברכה. ![]() ![]()
נערך לאחרונה על ידי asaf123 : 14-02-09 ב 21:26. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
הרכב נראה לא רע .
חוץ מה"גבות" שזה לא יפה לדעתי. המדבקה לא יפה ומיותרת. וגם הוישר למה בלבן? זה לא ממש מוסיף ליופי. והגריל הקודם יותר יפה. בתמונה הראשונה הרכב נראה באמת טוב. תהנה לך וסע בזהירות. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
איך הרכב מאיץ במהירות?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
הלוואי שהיא יכלה להיראות כמו שנראתה לפני עד שהמבורכת ההיא באה וניכנסה בה מקדימה הלך רדיאטור פנס קדמי ימין וינקר ימין טמבון ומכסה מנוע .
אי אפשר לחזור לאחור וזה מה שיש בידי כרגע . ובקשר לאיך מאיץ? אני לא יכול לומר לך שיש לי אימפרזה אבל בוודאות חזק יותר מאונו עם מנוע 1.4 ושני חברים עם אונו תמיד מיתפלאים מההבדל של ה 20כ"ס יותר (מי יודע כמה סוסים באמת נישארו בחלוף השנים?!?!)אבל באמת שיש הבדל משמועותי. נערך לאחרונה על ידי asaf123 : 14-02-09 ב 21:43. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לפי דעתי בלבד...
החלף לוחית קדמית ללוחית אירופאית, הורד את הצבע מהמגב הקדמי, הורד את המדבקה משמשה הקדמית, החלף גריל קדמי לאחד חדש, הסר את המסכות מהפנסים הראשיים, השלם סמל לכנף קדמית שמאל. את הצביעה של החלק התחתון של הפגושים (קדמי ואחורי), צביעת מראות צד והשחרת חלונות אחוריים הייתי משאיר אם זה כבר בוצע. בסה"כ בתמונה הראשונה רכב נראה טוב ושמור. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
להוריד את המדבקה עם היא לא יורדת להשתמש בלהב של סכין יפני ושהזווית תהיה כמה שיותר חדה בין הלהב לחלון |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
אהבתי את הרכב. במיוחד את העובדה שיש לה מנוע 1600.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
עידו עם אתה כבר מיתעניין אז בנוסף למנוע 1600 יש גיר של הרגאטה פורטינגים והחלקת מעברים בראש המנוע יש גם צנרת רחבה יותר 2 ורבע אינץ'
והדוד האחורי עם יציאה עבה יותר אבל דוד אחורי מקורי שעבר מעט שינוי ודוד אחד שירד (באונו יש שני דודים מאחורה) פילטר פתוח של UNI עם מתאם יעודי ויש לי ראם אייר אבל כרגע מפורק בגלל החורף והגשמים שבאים מידי פעם אבל בקיץ בהחלט יחזור הראם אייר בטיפול ה בא יבואו כבלי הצתה חדשים בקוטר עבה יותר עם מוליכות גבוהה יותר. יש דבר שרציתי לשנות אבל התקנות זיהום אויר מונעות למרות שאין חובה בשנת 94 בממיר קטליטי אני מעדיף שלא להוריד אותו עד שהוא ימות ואז אני יחליט מה קורה איתו בהמשך עם להחליף בחדש או להוריד לחלוטין . POMPA תודה על העיצה אנסה ואחזור עם תשובה. ולSTIO שני הלוחיות אצלי גם קדימה גם אחורה הן כאלה וגריל ה מקורי לא יפה לטעמי,אין סמלים בשני הצדדים אצלי המסכות על הפנסים שם לא כי אני אוהב אותם אלה רק בגלל ה אישה שניכנסה בי ויצרה לי מען רווח בין המכסה מנוע לפנס ימין וזה מפצה על ה רווח והמדבקה מהשמשה תיעלם ברגע שיתפנה לי קצת זמן לעשות את זה. והיא נראית טוב בתמונה הראשונה כי היא אחרי שטיפה..... והיא ממש פוטוגנית אבל במציאות מגלים את הפגמים שלה ויש פגמים אבל כשאוהבים ......פשוט אוהבים.
נערך לאחרונה על ידי asaf123 : 15-02-09 ב 03:39. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו s75 xtz
|
את המדבקה מקדימה הכי קל יהיה להוריד אותה עם פן (זה של השיער)
על ידי זה שאתה מחמם את המדבקה והדבק נמס... בהצלחה. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
מרשים. בדקת על כמה כ"ס אתה עומד? הייתה לי טיפו 1400 93 שהגיע ל 87 כ"ס עם שיפורים כאלה.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חוות דעת על מוסך... | GriMx | פונטו - טכני | 5 | 05-02-08 18:50 |