![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
[מכירה] פונטו HGT
טוב, אני שוקל למכור את הרכב שלי, מהסיבה הפשוטה שאני יכול לקבל רכב מהחברה של אבי שאין לו כרגע שימוש, אז חבל לי להחזיק רכב משלי סתם.
בינתיים אני מפרסם את המודעה רק פה, מכיוון שהעדיפות העליונה שלי היא למכור את הרכב לחבר פורום, שיעניק לו אהבה וטיפול מסור (כמעט) כמו שאני הענקתי, וגם בגלל שאני עוד לא בטוח ובכלל לא לחוץ למכור. זו החלטה שקשה לי להיות סגור עליה ב-100%, למרות שההגיון והשכל הישר עקב המצב הנתון אומרים למכור. לגבי הרכב, ותיקי הפורום ודאי מכירים אותו. ולמי שלא, הנה טיפה נתונים יבשים: פיאט פונטו HGT, שנת 2001. צבע צהוב. יד 3. קילומטרז' נכון להיום: 86,500 ק"מ. סאן רוף (מקורי מהמפעל באיטליה, כמובן). ללא תאונות. הרכב בבעלותי 3 וחצי שנים. כל שלושת בעלי הרכב (כולל אותי) לא היו ילדים אלא אנשים מבוגרים ואחראיים (השניים הקודמים היו אנשי משפחה בני 30+), שנהגו ברכב בצורה שקולה ורגועה. אני אישית קניתי את הרכב בעיקר בגלל מראהו ומתוך אהבתי למכוניות איטלקיות, ולא כדי שיהיה לי רכב חזק להתגרזן איתו. הרכב מקורי לחלוטין, מעולם לא הורכבו "שיפורים" למינהם. לרכב תמיד נעשו טיפולים בזמן, עם חלפים מקוריים בלבד ושמנים מהסוג הטוב ביותר (סינטטי מלא 5w40). וריאטור הוחלף לחדש (ביחד עם טיפול טיימינג) לפני שנה וחצי בערך, ככה שהרכב נטול לחלוטין מרעשי דיזל בהתנעה. הנורות מעבר הן פיליפס דיאמונד וויז'ן + לדים לבנים לנורות חניה, למי שזה משנה... ברכב מותקנת מערכת סאונד די יקרה, שעוד לא החלטתי לגביה (יתכן ותמכר עם הרכב). שאלה: והמחיר? תשובה: 43,000 ש"ח. שאלה: אבל המחירון המשוקלל טיפה יותר נמוך. יש מצב לגמישות? תשובה: לא. המחיר סופי בהחלט. ויש לכך סיבה אחת פשוטה - זה המחיר שהרכב הזה שווה. יש בעלי רכבים ספורטיביים שמרשים לעצמם לבקש גם 10-20 אלף ש"ח מעל המחירון. אני לא כזה כי אני ריאלי, והמחיר שאני מבקש הוא הערכה כנה שלי לכמה הרכב שלי שווה. בנוסף, כמו שאמרתי - אני עדיין לא סגור על המכירה של הרכב, ככה שבמחיר יותר נמוך אני פשוט לא אמכור. מי שמכיר את הרכב יודע עד כמה הוא שמור, ומי שמכיר אותי יודע עד כמה אני פדנט וכמה השקעתי בו. אני אשתדל לצרף בהמשך תמונות. אם יש פרטים ששכחתי לציין אתם מוזמנים לשאול כאן / בהודעה פרטית / בטלפון. לרציניים בלבד, גל - 054-3131844
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
עדיין אקטואלי??
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
|
כן.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אם אתה לא לחוץ על הכסף אז לא חבל? HGT במצב כזה רק ילך ויהיה יותר נדיר. עדיף אפילו לעשות לו טיפול שהיה ממושכת באחסנה, לעשות הורדה מהכביש לתקופה מסויימת עד שיעלה החשק שוב.
מה דעתך? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
|
אני לא לחוץ לכסף אבל הוא גם לא יזיק כרגע (מה לעשות, לא קל להיות סטודנט בישראל).
זה ממש לא עניין של חשק, זה עניין של הגיון פשוט. אגב לרכב כבר הוקפא הרשיון בעבר למשך חצי שנה, כאשר שהיתי בחו"ל. אז בזמנו לפני הטיסה הרגש גבר על ההגיון והחלטתי להשאיר את הרכב למרות שעלתה המחשבה על למכור. אני עדיין לא בטוח שאני רוצה למכור. אם יבוא הקונה המתאים ויראה רצינות, זה יכול לקרות. אם לא הרכב ישאר אצלי בלי שום בעיה.
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
מבין שיש שיקולים ואני לא ממעיט בשלך
![]() אתה יודע, רק עצוב מסיבות אגואסטיות לחלוטין לראות חבר פורום כמוך פתאום בלי HGT
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מכירה אלפא 164 | רפי לין | מכירה | 0 | 11-09-08 01:38 |