![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בעיה בבלימה עזרה בבקשה
שלום,
יש לי פיאט פונטו 97 בזמן האחרון כאשר אני לוחץ על הברקס לא לשם האטת הרכב אלא לשם עצירה מוחלטת לפני רמזור למשל או לפני רכב ..לקראת העצירה נישמע חיכוך ומין רעש מציק כזה מיכוון הגלגלים הקדמים (בקיצור שאני לוחץ דיי "חזק" על הברקס לקראת העצירה של הרכב) אני חושב שאולי זה הרפידות בלם שהלכו. אולי אני טועה או שזה משהו אחר אם מישהו יודע מה הבעיה אשמח לדעת ![]() תודה ושבוע טוב. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
יש ויש
יש דברים שאפשר להקל בהם ראש, ויש דברים שלא. נגעת בדיוק באותו הדבר שאין להקל בו ראש.
אם אתה מדבר על שריקה, היא יכולה לנבוע מכמה סיבות, שתים בולטות הן, האחת פדים (רפידות) בלם לא מקוריות עם חומר זול ופשוט, כתוצאה מאי עמידה בטמפרטורת החיכוך הגבוהה מתחילה השריקה. הסיבה השניה הבולטת היא גמר הרפידות, זאת אומרת חומר הרפידות מתחיל להיגמר ואתה עלול להגיע לסוף שלו. עליך לפרק גלגל אחד, או לפעמים ניתן להביט דרך החורים של המגנזיום או דרך החורים של הג'אנט, וראות אם יש עדיין "בשר" ברפידות. אם יש, אז אתה יכול להיות רגוע (בהנחה שכל השאר תקין), ולהבין שהפדים שלך פשוט לא מקוריים או עשוים מחומר זול, אם אין "בשר" ברפידות, דרושה החלפה ומיידית! אבל קודם כל לבדוק ובמיידית.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat tempra
|
ברקסים
שלום דודו
![]() אני יעזור לך כמה שאני יכול אז בוא נתחיל ! כודם כול אני יודע איזה רעש מעצבן זה ושנית עם יש לך ג'ק אז תרים את האוטו, תוצי את הגלגל . אכשיו אתה יכול ליראות עם הרפידות גמורות. דבר שלישי תעביר את האצבה על הצלחת עם יש חריצים או עיקומים בצלחת אז הצלחת לא טובה !! עם הרפידות גמורות גש למוסך שלך או לכול מוסך אמין ! עם גם אצלחת גמורה אז גם אותה תחליף אבל תיבדוק בשתיי הקיבונים !! גם עם צד אחד טוב ואשני לא אז אתה חייב לאחליף את שתיי הצדדים !!! לילה טוב ובהצלחה
|
|
|
|
#4 |
|
מישהו מטפל בך?
|
רונלד ידידי
מניסיוני רעש שריקות נגרם מפדים (רפידות).
צלחות פגומות תגרומנה לרעידות בזמן לחיצה על דוושת הבלם. אבל אם אתה אומר צלחות קטונתי.
|
|
|
#5 |
|
Member
|
אז ככה
הייתי אצל מוסכניק
חבר של אבא שלי , הוא בחור ישר אמר לי שזה הסנדלים - רפידות בלם... אמר לי שזוג יעלה לי 70 שקלים ועבודה עוד 70 שקלים? השאלה שלי שרציתי לדעת האם ב 70 ש"ח זה רפידות טובות או שהם זולות וכנראה של חברה פשוטה ורציתי לדעת אם יש חברה מסויימת שטוב לקנות שיתאים לפונטו שלי. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מישהו מטפל בך?
|
מה מה מי מי
רגע רגע לא הבנתי.
הוא אמר סנדלים? או הוא אמר רפידות? אלו שני דברים שונים. סנדלים זה בלמים אחוריים של גלגלים אחוריים. ורפידות זה בלמים קדימה של גלגלים קידמיים. בכל אופן, אם מדובר על רפידות של גלגלים קדימה אל תתפשר על חברה זולה של 70 שקל, כי הם ישרקו לך וסתם תסבול. בקש רפידות של חברת לוקאס או רמסה. ואם אכן מדובר בגלגלים קידמיים , בקש ממנו גם שיחליף את הצלחות זה גרושים.
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
טעות שלי
צטט:
רפידות בלם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] לא סנדלים התבלבלתי... טבקשר לחברה אני אבקש את אלו יש לך בערך השארה כמה אמור לעשות זוג? הוא בדק את הצלחות אמר שהם במצב דיי טוב אז ניראה כבר בכל אופן אני אלך אליו מחר ואעדכן .. תודה |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה מוזרה! לאחר עזיבת המצמד הרכב מגמגם-עזרה פליז | saar | אונו - טכני | 13 | 23-01-09 00:16 |
| עזרה (ולא סתם עזרה, עזרה בהזמנת חלקים מEbay) | פיאט כללי | 2 | 10-09-07 16:55 | |
| בעיה בהתנעה עזרה דחוווווף | פורום הגראז' | 6 | 11-01-07 00:52 | |
| רעידות בבלימה | פורום הגראז' | 3 | 07-01-07 19:33 | |
| [b]בעיה חמורה בספייס עזרה בבקשה[/b] | פורום הגראז' | 7 | 08-08-06 13:24 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד