![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
כדאיות מאזדה 3 בליסינג - הרכב היה ברשותי 3 שנים
ברשותי רכב מאזדה 3 שנת 2006 מזה כשלוש שנים,
חשבתי במקום להחזירה לחברת הליסינג, לרכוש את הרכב, כאשר היתרון הוא שרק אני נסעתי על הרכב, כך שאני יודע שהרכב במצב טוב. 1. מישהו יודע מה מחיר המחירון של מאזדה 3 שנת 2006 (לא ליסינג) ? 2. שמעתי שעבור מאזדה 3 חברות הליסינג כמעט ולא מורידים במחיר, מכיוון שמדובר ברכב מבוקש וסחיר מאוד, האמנם ? 3. מישהו יודע כמה בערך אמור הרכב לעלות לי ? (לפני שאני בודק ישירות מה חברת הליסינג) תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
חברת הליסינג חייבת להוריד כמה אחוזים מהמחירון בגלל שהרכב היה בליסינג, וזה לא משנה האם הרכב נפוץ או לא.
אכן המאזדה 3 זהו רכב מאוד נפוץ. את המחיר המדוייק תוכל למצוא כאן: http://winwin.co.il//Cars/Mehiron/Lobby/.aspx |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
בדקתי לפי מחירון יצחק לוי, אבל :
1. מאזדה 3 שנת 2006 קיימת במספר דגמים : קומפורט ספורט קומפורט 5 דלתות אקטיב 04-06 קומפורט 5 דלתות אקטיב איזה דגם הוא הדגם שיש לי בליסינג ? 2. להבנתי, אסור להעלות צילום מסך של המחירון, אך באופן כללי, המחירים נעים בין 77,000 - 83,000 (תלוי בדגם), וכאשר אני משקלל (במחירון) את נושא הליסינג - העלות יורדת ל 68,000 - 75,000 ש"ח בערך. האם השקלול הזה ריאלי, ואכן מייצג את מחיר השוק של הרכב, לפי נסיונכם ? 3. הבנתי שבדגם 2006 של הליסינג יש רק 2 כריות אוויר, ובדגם 2007 יש כבר 6 כריות בליסינג, א. האם הנתונים הללו נלקחים בחשבון במחשבון השקלול ? ב. במידה ואכוש את הרכב, האם אוכל להוסיף באופן עצמי כריות אוויר נוספות ? ג. עד כמה כריות אוויר נוספות משפיעות על הבטיחות ? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
1. אני לא הכי בקיא בדגמים שלהם, אבל אני אהמר על אקטיב, הנמוכה ביותר.
2. כן, דיי הגיוני. תלוי גם בנסועה של הרכב וכו' 3 א. אני מניח שכן. לא חושב שאתה צריך לחשב בעצמך. 3 ב. לא. 3 ג. דיי משפיעות, למרות שיש עוד מערכות בנוסף לכיות האוויר שייתכן ולא קיימות בדגם שלך. אני באופן כללי לא הייתי ממליץ לרכוש רכב מליסינג, גם אם אתה הוא הנהג היחיד. הטיפולים שנעשים לרכב, מלבד אלו שנעשים במסגרת האחריות, נעשים במוסכים חאפרים, עם חלפים זולים ולא איכותיים. למשל, המגבים שהגיעו עם הרכב שלך היו מגבי בננה שנחשבים מאוד טובים ויקרים. אני מניח שהוחלף לך סט באחד הטיפולים, ואני דיי בטוח שהוא מהסוג הזול. צמיגים, כנ"ל. והרשימה נמשכת. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 01-02-09 ב 19:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
תודה רבה.
1. במחירון יצחק לוי, מאזדה 3, שנת 2006, דגם אקטיב, לפני שקלול ליסינג עולה 77K, ואחרי שקלול 68K במחירון יד 2, אותו רכב עולה לפני שקלול ליסינג 75K, ואחרי שקלול 67.5K המחירים דומים מאוד, האם אכן אלו מחירי השוק ? 2. בדגם 2006 יש 2 כריות אוויר, היכן הם ממוקמות ? מול הנהג ומול היושב לידו ? החל מ 2007, יש 6 כריות אוויר, היכן ממוקמות ה 4 הנוספות ? 3. האם באופן כללי, מאזדה 3 שנת 2006, לא נחשב רכב בטיחותי ? 4. ברכישה מליסינג, האם נהוג לקבל היסטוריית טיפולים ? (למרות שהרכב היה תמיד אצלי, כאשר ארצה למכור אותו, רצוי שאציג היסטוריית טיפולים) 5. כמו כן - היסטוריית תאונות ותיקונים בעקבות התאונות - האם גם נהוג לקבל (בנפרד מהיסטוריית הטיפולים ?) 6. כאשר הרכב היה שלי, האם ניתן לקבל 3-6 חודשי אחריות על הרכב ? שוב תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
סקר: איזו פיאט יש ברשותך? | פיאט כללי | 79 | 12-10-14 15:14 | |
שלום, ברשותי פיאט גרנדה פונטו ויש לי שאלה... | guy_peer | אודיו | 8 | 26-08-08 21:10 |
ברשותי אונו 92 1400 מספר שאלות.. | uno kashi | אונו - טכני | 6 | 02-04-08 01:26 |
כדאיות נסיעה למוסך שמשון- בדיקת 60000 | Carioca | פונטו - טכני | 11 | 11-03-08 21:21 |
ברשותי פיאט ספיידר | מועדון פיאט ישראל | 2 | 15-11-05 20:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד