![]() |
|
![]() |
בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
![]()
מחשב משומש קיט מלאה 850 ש"ח עם סויטץ מלא
חיישן ספידומטר 175 ש"ח עבודה שעה וחצי במוסך פיאט צפון 190 שקל לשעה חיבור למחשב לאיתור תקלות 150במקום 250 סך הכל כולל הכל יצא 1500 ש"ח האוטו נוסע חלק וכרגע אין ריגקטים או תקלות טפו טפו שלא יהיו גם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני ממש לא מסמפט את המוסך הזה והסוכנות שנמצאת לידו. גם במוסך וגם בסוכנות יש לי ניסיון גרוע.
בכל אופן, כמה זמן אחריות נתנו לך? המחיר לשעה סביר מאוד (בכוכב לוקחים מעל 220 ש"ח) ועלות חיבור למחשב לאיתור תקלות זאת לא הנחה, פשוט בגלל שביצעת את התיקון אצלהם לקחו חצי מחיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
אני יודע שאת לא הנחה ושלוש חודשים אחריות לעומת הכוכב הםם מעולים הייתי צמוד לאוטו כל הזמן ותקנתי עוד פול שטויות בלי כסף וגם קיבלתי בשושו מצית חדשה שלי כבר נמחק לההציור של הסיגריה עם העשן יש להם HGT אחרי תאונה כמעט וקניתי את הכסאות שלה הםונאו במצב פנימי חדש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עוד HGT ירדה מהכביש? באיזה צבע היא ואיזה דגם? אם מוכרים חלקים ממנה זה יכול לעניין אולי את גדעון.
יש הצפה משמעותית בכמויות רכבי פיאט המיוחדים בצפון. 3 HGT רגילות נצפו (צהובה, בורדו וירוקה) בנוסף עוד 2 HGT אבארט' (לבנה וצהובה). בנוסף נצפתה אונו טורבו לבנה, טסה במהירות כפולה מהחוקית בנשר. נהג הרכב באבארט' הלבנה נוהג כאילו נראה שעוד מעט הרכב יושבת בתאונה. נערך לאחרונה על ידי stio : 09-01-09 ב 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
צטט:
זאת שאחרי תאונה בצבע בורדו מדהימה אבל החזית שלה מעוכה ופתחו לה הכריות אויר והשנייה בצבע תכלת בהיר אבראט התכלת 2001 והבורדו2003 שמרו עלייה יפה עד התאונה ממש כאב לי לראות את זה וכן הם מוכרים חלקים אבל הם יקרנים רצח המחיר שלהם זה חצי מהמחיר של חדש טירוףףף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני מחפש כמה דברים, האם תוכל לבדוק לי אם יש להם מספר חלקים בהזדמנות ולידע אותי + מחיר מבוקש?
חצי מחיר מחדש? נשמע יופי אני מחפש מגש אחורי (שלם ללא חורים), קונסולה מרכזית ומכסה לרמקול דלת שמאל (נהג) אודה לך אם תוכל לעזור לי בנושא. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 09-01-09 ב 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
עלות תיקון מסרק הגה החלפת בולמים ועוד תוצאות | command sergeant major | בראבו - טכני | 0 | 10-12-08 18:32 |
צביעה לספוילר תוצאות | command sergeant major | שיפורים וקוסמטיקה | 3 | 12-10-08 20:54 |
תוצאות בדיקה לפונטו ספייס ELX | yaniv21 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 01-10-08 17:08 |
תוצאות דיאגנוסטיקה hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 2 | 04-06-08 16:54 |
תוצאות בדיקה hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 8 | 24-05-08 01:01 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד