![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
פיתרון לבלוק סדוק פונטו מודל 2000
--------------------------------------------------------------------------------
שלום לכולם ברשותי פונטו סטייל מודל 2000 ידני מנוע 1250 סמ"ק. שאלתי מהו הפתרון לתיקון בלוק שהסדק בסליב. עלות החלפת מנוע מיבוא + הרכבה כ-6000 ש"ח.יקר מאוד עבורי יהרכב הוכנס למוסך לשיפוץ הראש והחלפת רינגים.כ-3000 ש"ח. בהרכבה נתגלה הסדק . הוצאתי את הרכב מפורק בעלות של 1300. אם יש מישהו שיכול לתת רעיון אשמח ואודה. אודה גם לרפי לין אם יתן לי רעיון בברכה יאיר.ש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
סדק במנוע?
לפי מה שבררתי, במנועי פיאט אין סליבים (שרוולים) לבוכנות הכך שצריך לבדוק מה הבעייה באמת.
בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
המשך לבלוק סדוק
בהמשך לבלוק סדוק.
קודם אודה לרפי לין ושוחחתי טלפונית אדם נעים הליכות ישר כח. טיפול כזה בארץ עולה מעל 6000 ש"ח והמוסכניקים ממש שוחטים צריך להחליף מנוע ורצוי מיבוא השאר חבל על הכסף. אני כרגע גררתי אותו למוסך להחלפת מנוע ובקומבינה החזיקו אצבעות. מניעת מצב כזה דרוש החלפת יוניט ןטרמוסטט אורגינל ןמיידי כמה שנים החלפת מאוור ומים מיוחדית לרדיאטור. שבת שלום לכולם |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
בעיות חשמל פונטו מודל 2000 | פורום הגראז' | 3 | 27-01-07 15:58 | |
התאמת ראש מנוע לבלוק | פורום הגראז' | 3 | 04-12-06 09:53 | |
פונטו 60 מודל 2000 היכן קונים חלקי חילוף(תחליפי) באזור ת&quo | פורום הגראז' | 1 | 16-11-06 23:51 | |
למכירה פיאט פונטו מודל 2000 | מכירה | 0 | 08-11-05 00:39 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד