![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
מה יהיה עם בעל ה-HGT ביד 2?
אני באמת שלא מבין אנשים כאלו.
אני מתקשר למרבית האנשים שמוכרים את ה-HGT שלהם שנתון 2001 ביד 2 חצי מהם אפילו יותר צעירים ממני(כמעט 21)שלא מבינים מהחיים שלהם. נשמעים לא אמינים בעליל! המחירים שהם דורשים הוא 4000-13000 מעל המחירון והכי חשוב-כולם אומרים אני לא לחוץ למכור,זה המחיר שאני דורש, אמממ אדוני אז למה אתה מפרסם?מחפש פראייר? והיו את המצחיקים שאמרו לי זה לפי המחירון החדש של יד 2 שכל רכב שנמכר שם הוא 6000 ש"ח מעל המחירון של לוי יצחק. אני בטוח שחצי מהמכוניות קרועות-כי הם מפרסמים כבר מינימום חודשיים עד כדי כך אין ביקוש לרכב?אולי רק אני עוף מוזר שרוצה לקנות? מצחיק כמה שזה עצוב! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
פרדוקס !
הרי אם אין ביקוש המחיר צריך לרדת , לא ? למרות שאני יודע שקיימת תיאוריה בשיווק שאומרת שמה שלא נמכר בזול ימכר ביוקר . אולי להפך הביקוש גדול ואין הרבה רכבים כאלו , וזה מה שנותן לאותם המוכרים לגטימציה לבקש יותר ממחירון .
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
צטט:
אם אתה רציני ולא מדבר באוויר אני מוכר HGT שנת 2002 עם 71 אלף קילומטר . 0524275823 עריכה : שאני חושב על זה, קוראים לך יוסי נכון ?? חחח |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
הלכת לראות את הרכבים? ראית שהם לא שמורים? מאין לך אם כך שאין הצדקה למחיר?
אני לא מבין את המוח הישראלי. כן, על רכב שמור אפשרי לבקש מעל המחירון. מותר לשלם כמה שקלים מעל, המחירון הוא לא חוק מחייב, בסה"כ המלצה לקו מנחה, שברוב המקרים לא משקף בכלל את המציאות. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
תודה על ההצעה אבל אני מחפש שנת 2001 ולא שנתון מעל!
המכוניות שמפורסמות ביד 2 עברו הרבה ידיים כל מכונית שם נמכרת עם מינימום 3 ידיים לפני כלומר אני יד רביעית! אני לא מוצא מדוע לשלם מעל המחירון במצב כזה! שלא נדבר על זה שאני רוכש רכב עם מספר קילומטרים בדיוק לטימינג הבא שלו! וגם שלא נדבר על מצבר וצמיגים שמסתבר שאף בעל רכב לא זוכר מתי הוא החליף כלומר אני רק רוכש את הרכב ויש לי השקעה של 3000-5000 שקל ובוא לא נשכח ששילמתי כמו פראייר מעל המחירון! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
זה נכון ולא נכון
![]() אי-אפשר לעשות הכללה לגבי כולם . 1.לא תמיד כמות הידיים מצביע לרעה על מצב האוטו - הכול תלוי איזה ידיים היו . בסופו של דבר אתה נוסע על אוטו ולא על שורה של מספר בעלים ברשיון . 2.לא נשמע סביר שלכולם מספר קילומטרים שמתקרב לטיימינג ואף אחד לא החליף אותו . אני לא חושב שאנשים מוכרים רכבים רק בגלל שיקול שהם לא יצטרכו להחליף טיימינג על חשבונם .חוץ מזה שזה בפירוש לא הטיפול ההכי יקר ברכב . (קלאצ' למשל ) 3.זה שבעלים לא זוכר מתי הוחלפו מצבר או צמיגים עדיין לא אומר שלמחרת תצטרך להחליף אותם . למה, כל שנה מחליפים מצבר ? ואם הוא קנה אוטו לפני שנה ובכלל לא החליף מצבר ? כנ"ל לגבי הצמיגים . דברים אלו לדעתי בודקים מול האוטו ולא בטלפון . 4.באופן כללי - כל מקרה לגופו . אנשים לפי מה שקראתי כאן רוכשים סטים של בולמים עם קפיצים בעלות של 4000 ש"ח או יותר אפילו ... יכול להיות שזו הסיבה ( למשל ) שהם מבקשים גם יותר . תחשוב על זה .
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
דווקא יש עכשיו HGT ביד 2 יד 1 עם 42K ק"מ!!! קלאץ וטיימינג עולים פחות או יותר זהה, 1800-2000 ש"ח כל אחד. לגבי מספר הידיים, הרכב שלי יד 4 ולפי מה שראיתי הוא אחד ה-HGT הכי שמורות שיש. אני משקיע את הכול ברכב ומטפל פה הרבה לפני שהספר אומר. באחת הידיים לפניו הוא היה שייך למוסכניק של פיאט שטיפל בו גם ככה, עם המון אהבה. אז לא בהכרח מספר הידיים מספר על מצבו של הרכב.
|
|
|
#8 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
המחירון לא באמת משקף משהו ומטרתו בתחום היד השניה יא לתת נקודת יחוס כלשהי ממנה מקובל להתחיל משא ומתן בין המוכר והקונה.
אין מחירון לרכב טוב, אין מחירון לרכב נדיר ולדעתי האישית אין מחירון בכלל. אתה יכול לצאת פראייר רק אם שילמת הרבה על רכב שלא מצדיק את זה ללא כל תלות במחירון. סתם לדוגמא, פיאט קופה: מחירון עומד היום על 50K לדעתי, זאת לאחר שהיה 40K, בפועל היא נסחרת סביב ה-65K. (אולי אף יותר). כנ"ל בראבו HGT שמחירון השוק שלה לא משקף את מחיר הסחר שלה.
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
אל תתלהבו יותר מידי
הפגוש בפיאט הזו הוחלף כולל הכנף הימנית והוא עדיין דורש מעל המחירון 6000 ש"ח מעניין-הוא לא מכר כבר חודשיים וחצי מאז שהוא מפרסם אז כנראה שהיד זה לא החלק הקריטי |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מה יהיה עם ההצפות באתר? | KoF-sHeLeG | אתר המועדון | 2 | 29-05-08 23:29 |
| אם יהיה בארץ יבואן חדש לפיאט. מה תדרוש ממנו? [על פי סדר עדיפויות] | ארילו | פורום המועדון | 5 | 08-01-08 22:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד