![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
שאלות על מרים חלונות, ואזעקה בכלל ב HGT
אמנם זה מן הסתם זהה לכל הספייסים,
בזמן האחרון שמתי לב שהחלונות באוטו עולים לאט מהרגיל, ונזכרתי בנזק שעשה לי המרים חלונות באוטו הקודם שלי (ע"י אימוץ המנוע). אז חשבתי, מכיוון שגם ככה אני לא ממש נוסע עם חלונות למטה, אז אני יבטל אותו ואחסוך מעצמי חיפוש של מנועים באיביי עוד חצי שנה. אבל אני לא ממש מצליח למצא איפה היחידה שלו. יש איזו יחידה שנמצאת בתיבת הפיוזים (בצד שמאל, ליד הברך של הנהג), אבל היא לא נראת מתאימה לתיאור, כי החיווט שלה די דק, ולא מתאים למרים חלונות. אז השאלות הם כאלה: האם האיטיות בעליה של החלונות נוצר באמת מהנזק שהמרים עושה? איפה המרים נמצא (והאם הוא לא מקורי בכלל)? האם יש מרים נורמלי על כדור הארץ, שהוא גם לא מקורי, וגם לא עושה נזק? ועוד שאלה על האזעקה, לפעמים כשאני מפעיל את האזעקה, היא מצפצפת 3 פעמים בנעילה, ולפעמים 2, בלי הסבר כלשהו. בשני המקרים הכל ננעל כמו שצריך, ושאר התסמינים זהים. מישהו חווה משהו דומה? נערך לאחרונה על ידי farmalot : 01-10-08 ב 21:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה השאלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
בטח הבעיה נפתרה תוך כדי כתיבת השאלה
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
סורי, בטעות לחצתי על פוסט ריפלי תוך כדי כתיבה..
הנה השאלה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
הכי טוב - תסגור את החלונות בעצמך כל עוד המנוע פועל. ככה אני עושה.
לחיצה ארוכה על השלט בזמן הנעילה תגרום לביטול חיישני הנפח ואז יש צפצוף נוסף קצת ארוך יותר. לחיצה קצרה מפעילה רגיל את האזעקה. למיטב הבנתי הקופסה הקטנה ההיא היא אכן מרים החלונות. המרים לא מקורי ומותקן בארץ. אני מניח שככה זה גם ב- HGT. זה נכון לאזעקת ה- META שנרכשה יחד עם הרכב. לרוב קופסת שלט כחולה עם כפתור יחיד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אין שום בעיה במרים חלונות כל עוד מתקינים אותו כמו שצריך, לראייה האונו שלי שיותר מ- 7 שנים אצלי ואין שום ציוץ מהמרים חלונות, פשוט שקט תעשייתי.
אגב, ככה קניתי את הרכב בזמנו עם המרים החלונות כבר מותקן, כלומר הוא מותקן הרבה יותר משבע שנים. מרוב שאני כ"כ מרוצה- ביקשתי מרים חלונות גם ברכב החדש. לפותח השרשור- הורד את החלון למטה ורסס על מסגרת החלון ספריי סיליקון להחלקה, אמור לפתור לך את הבעיה. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רכבי פיאט אספנות/ מיושנים/ מיוחדים למכירה ברשת. מי מרים את הכפפה? | stio | מכירה | 0 | 21-08-08 14:40 |
הדבקת חלונות כהים | זאב | פונטו - טכני | 1 | 02-03-08 04:44 |
( שאלות ) כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי | shaked | פונטו - טכני | 3 | 03-01-08 18:24 |
התקנת מרים חלונות אוטומטי, האם כדאי? ,האם לא ? | פורום הגראז' | 5 | 01-06-07 09:02 | |
מתקיני מע' שמע ומולטימדיה ואזעקות ומיגון רכב מומלצים | אודיו | 2 | 12-02-06 23:23 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד