![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 2001 SX
|
בעיה בחלון חשמלי פונטו 2002
שלום .
אתמול פשוט פתאום החלון הימני של הנהג הפסיק להגיב , הייתי במוסך פיאט רוצים 400 שקל לסדר את המפסק , טוענים שבגלל החום יש בעיות כאלו , ולהוציא את הפנל של החלונות חשמל ולסדר רוצים 400 שקל . נראה לי קצת מוגזם רק לסדר כפתור של חלון חשמלי . למישהו יש עצה , או לפחות שירטוט של הפל הזה וכיצד ניתן לפרק אותו אני אולי אוכל לעשות (אני איש אלקטרוניקה) .. אשמח אם מישהו יכול לתת לי עזרה בנושא . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
החלון לא מגיב בכלל ( לשני המפסקים , גם של הנוסע וגם של הנהג ) או רק למפסק של הנהג ?
![]() |
#3 |
Junior Member
|
רק חלון של הנהג , ודרך אגב היום חזר לעבוד לאיזה חצי שעה , ואז הפסיק שוב ..
ואז יצאתי מהאוטו וחזרתי ושוב התחיל לעבוד זה משגע אותי מה ניתן לעשות ..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: פונטו s75 xtz
|
![]()
לדעתי (רק דעתי האישית) יש לך שם רק בעיה של מגעים...
אם תצליח ליפתוח את הפאנל לבד תנקה את המפסק והחיבורים אליו בחומר שמנקה מגעים וזה אאמור לעזור... בהצלחה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
אז כך , הבעיה היא אכן במגעים .
אצלי היה אותו דבר ( הזמן עושה את שלו , מה גם שרכיבי חשמל בפיאט , איך לומר בשפה עדינה ..... ![]() אבל סתם נקוי מגעים לא יעזור לך , כי הבעיה היא במגע של כפתור שעליו אתה לוחץ לבין המתג עצמו על הפלטה החשמאלית . תראה מה צריך לעשות : 1. אתה מוציא את כפתור הפיקוד הכפול מהידית ( זה לא בעיה לעשות ) 2. מנתק את חיבור החשמל ( יש מין קליפס בחיבור , סתם אל תמשוך בכוח ) 3.מפריד בין בית הכפתורים ( חלק הפלסטיק ) לבין רכיב החשמאלי עצמו ( כנ"ל יש קליפסים בצדדים , צריך להכניס מברג קטן ולהזיז אותם טיפה הצידה) 4.עכשיו הפטנט ...צריך להדביק על המתג החשמלי ( הוא עגול ) חתיחת ספוג דקה , הדבר ייצור הגבהה ויווצר מגע בין הכפתור לבין המתג עצמו בעת הלחיצה. 5.אני הלכתי להום סנטר ובמחלקת פרזול קניתי סט כזה של ספוגים שחורים ( בצורות שונות , עגולות מרובעות וכו' ) דקים עם דבק מצד אחד . משתמשים בזה כאשר רוצים להגן על רהיטים בפני שריטות ומדביקים ספוגים כאלו מתחת לרגליים של מכשירי חשמל וכו' .הוא ממש דק 2-3 מ"מ , אבל זה מספיק . 6.בהתחלה כשלא הבנתי בדיוק היכן הבעיה ריססתי כל מיני ספריים למגעיים , זה עזר כמו כוסות רוח למת , בסופו של דבר עשיתי את פעולת הפירוק פעמיים . לך יש פריבילגיה ללמוד מהטעויות שלי . 7.זהו ,מרכיבים הכול חזרה , אומרים תודה ונהנים ![]() בהצלחה .
![]() |
#6 |
Junior Member
|
אני מודה לכם מאוד על הנכונות לעזור , אני אנסה את מה שהצעתם ואדווח לכם האם זה הסתדר.
תודה תודה... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פלאגים - פונטו ELX 2002 | raanan_t | פונטו - טכני | 23 | 11-04-09 17:53 |
בית מצערת - פונטו ספייס 2001 - חשמלי/מכני? | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 3 | 09-07-08 20:11 |
למכירה פונטו ELX 80 שנת 2002 | mabsut | מכירה | 0 | 18-02-08 22:56 |
פסי הפשרת אדים בחלון אחורי | yariv | פונטו - טכני | 3 | 19-10-07 20:16 |
מחפש מנוע חשמלי להגה כח בפונטו 2002 | קניה | 2 | 28-09-06 21:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד