![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: PUNTO Mk2
|
ספידומטר מזייף.
שלום לכולם.
הספידו בפונטו שלי (MK2, 2001, 8V ידנית, ירוקה) מזייף בהצגת המהירות הנכונה, הסטיה היא ביחס למהירות, ככל שהקמ"שים נצברים כך הסטיה גדלה, כשעוצרים את הרכב המהירות נשארת תקועה על 30 קמ"ש, עד שמדוממים מנוע ושוב מפעילים סוויצ' כמה פעמים עד לאיפוס, שמתי לב שזה קורה בעיקר כשמשחקים עם מחשב הדרך, קראתי איך הספידו עובד (דרך חיישנים בABS).. בינתיים אני יודע מה המהירות לפי מד הסל"ד. ממה זה יכול לקרות? תודה ערן. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
ספידומטר מזייף
במכוניתך, חיישני ה ABS שבגלגלים משדרעים נתוניהם אל מחשב ה ABS המעביר גם נתוני המהירות אל מחשב המרכזי שברכב (BODY COMPUTER) שמצידו מעביר הלאה את נתון המהירות גם אל לוח השעונים.
סביר למדי שמקור התקלה הנו בלוח השעונים בלבד ואז צריך לבודקו ולתקנו במכון ספידומטרים עם מעבדת אלקטרוניקה (יש כזה בחולון). אפשרות נוספת הנה לגשת למוסך מורשה פיאט שבו יתחברו אל מחשב המרכב (המחשב המרכזי) עם מחשב האבחון של פיאט (אגזמינר) ותוך כדי נסיעה יקראו בו את מהירות הנסיעה שהוא קורא וישוו באותו הזמן אל מה שמציג לוח השעונים ואם אין התאמה אז לוח השעונים אשם ואם יש התאמה בקריאת המהירויות אז לא לוח השעונים אשם אלא יש נתון מהירות שגוי כבר במחשב המרכב שבמכונית. תקלה זאת אינה נפוצה וצריך לכך מקצוענים עם ציוד הבדיקה המתאים וכושר חשיבה ואבחון. נא המשך לעדכן. בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ספידומטר תקול.... | פורום הגראז' | 5 | 02-09-07 17:24 | |
| כבל ספידומטר | פורום הגראז' | 9 | 15-02-07 15:20 | |
| מד דלק מזייף! | פורום הגראז' | 4 | 23-01-07 00:10 | |
| מד קמ"ש מזייף | פורום הגראז' | 1 | 13-05-06 02:05 | |