![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס xs
|
אנשים מי שמבין תעשו טובה מצאתי באחד האתרים של מכירת רכב..
מצאתי פיג'ו 106 sx קופה שנת 1994 קילומטר'ג 180 יד רביעית.. 1400 נפח מנוע.. דיברתי עם האיש הוא אמר שהמחיר הוא 8 אלף שקל ויש על מה להתווכח היה נראה לי משהו מסריח פה אז שאלתי אותו וגיליתי שציריות במצב לא משהו וצריך להחליף..ויש גם תיקוני פחחות וצבע.. עכשיו השאלה שלי אליכם..בגדול זה אם כדאי לי לקנות אותה ולהשקיע בה את ה3-6 אלף שקל כדי להגיע איתה למצב טוב..אני יודע שציריות זה לא סיפור וגם צבע ופחחות השאלה שלי היא גם אם כדאי לבקש ממנו להתחייב בבדיקה שאין בעיות במנוע , גיר ושאסי ואם כן אז מה התנאים להתחייבות כזאת..תודה מראש לעוזרים |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
|
קח את הסכום שאתה רוצה להשקיע, תזרע אותו ברכב קצת יותר חדש [פונטו למשל יש בכמויות ובמצב טוב בהרבה] ותקבל תמורה יותר הגיונית.
לא ממליץ לך על קנייה כזו.
|
|
|
#3 |
|
Member
|
לאמא שלי יש פונטו ספייס xs 2002
אני אוהב את האוטו הזה אבל אני רוצה אחד משלי..ואני אוהב את איך שהפיג'ו נראית וגם נהגתי באחת.. אני לא אוהב את הדגם הישן של הפונטו לא יפה לדעתי.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: סקודה אוטביה 1.4 TSI ניסן טראנו 2.4 קצר
|
כמו שניר אמר לא מציאה גדולה אבל בכל זאת אם אתה רוצה 106 במצב מצוין תפנה אלי במייל
tami-arik@012.net.il |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
סבבה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] שלחתי לך מייל..דבר איתי שם
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: סקודה אוטביה 1.4 TSI ניסן טראנו 2.4 קצר
|
המייל שלך לא תקין
תקשיב האטוט לא שלי אני מכיר את האוטו אוטו אחרי פחחות וצבע ומנוע חדש צבע אדום זה מה שאני יודע נפח מנוע לפי דעתי 1400 זה 3 דלתות הרכב בפתח תקוה/ראש העין שייך לבעל מוסך פיג'ו |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| הגרנדה פונטו החדשה, שווה משהו ? | elad_n | פיאט כללי | 18 | 06-12-07 20:07 |
| האם שווה לי לקנות חלקים לחצי אוברול לבד כי אמרו לי שאם יעשו | פורום הגראז' | 1 | 03-09-07 23:08 | |
| הוצאות על האוטו-חישוב, שווה בכלל? | פורום הגראז' | 7 | 10-08-07 01:32 | |
| התצוגה הדיגיטאלית בלוח השעונים , מה אומרים כל הנתונים ? | פורום הגראז' | 3 | 09-04-07 21:22 | |
| פיאט פנדה, שווה??????????????? | פיאט כללי | 3 | 05-11-06 13:19 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד