![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
"פוליש + וקס" לצבע מטאלי
נאמר לי שאסור להשתמש על צבא מטאלי בפוליש כי זה מוריד את שכבת הלכה של הצבע
האם ישנם חומרים תחליפיים לצבע מטאלי בעלי האפקט של פוליש ו ווקס? בנוסף : עם מה הכי טוב לטפל בגומיות מסביב לדלתות תודה. נערך לאחרונה על ידי shachar : 26-04-08 ב 21:43. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
ישנם כל מיני חומרים לשימוש על צבע מטאלי במקום פוליש, כבר שמעתי על כל מיני תכשירים שמעניקים "שכבת ציפוי".
אתה יכול לעיין לך באתר הזה: http://www.carplan.co.il ולהזמין לך חומרים לרכב. כשייגמר לי הווקס הנוכחי אני מזמין רק משם. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
"שכבת ציפוי" ?!
זו לא הפעולה ההפוכה מפוליש שדווקא מוריד שיכבה דקה מהצבע ? בכל מיקרה אם ווקס תפקידו להבריק אז מה תפקיד הפוליש ? כלומר, למה צריך את שני התכשירים ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יש תכשירים המעניקים בנפרד שכבת הגנה ללכה של הצבע המטאלי.
הפוליש מוריד שכבה דקה מהצבע (תלוי אם מדובר על פוליש עדין או גס), והווקס מעניק שכבת הגנה לצבע, מבריק ומחליק אותו. אחרי שמבצעים לרכב פוליש חובה לעשות אח"כ ווקס, אך במקרה שלך זה לא רלוונטי. במקרה שלך ווקס איכותי לצבע מטאלי יעשה את העבודה, מה גם שמדובר ברכב חדש ושמור כמו שלך. בכל מקרה לפני ביצוע ווקס חובה לשטוף ולייבש את הרכב באופן מלא. אצלי הצבע כבר דהוי ואני עובד מאוד קשה ושעות ארוכות עם פוליש ווקס כדי להחיות אותו קצת, לפני הטיול אני אעשה ווקס. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
פוליש נחוץ רק באוטו (עם צבע רגיל, לא מטאלי) שכל הצבע כבר דהוי. אם הצבע טוב זה יהיה ממש לא מועיל לעשות לו פוליש לפי דעתי..
גם אם עושים המון פוליש בסוף נשארים בלי צבע ![]() אם יש לך מטאלי במצב טוב אז פשוט תעשה לו המון וואקס, כל שטיפה לפי דעתי, וזה ישמור על הצבע שלך.. אם יש לך מטאלי דהוי (הלקה מתקלפת, קרה לאוטו הקודם של אימא שלי) אז אין הרבה מה לעשות, רק לצבוע... לכן כדאי מאוד לשמור עליו עם וואקס וצל. נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 26-04-08 ב 22:06. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תודה לכם
מה לגבי הגומיות ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
ממש לא נכון, פוליש נחוץ גם שיש שריטות זעירות, סימנים של כפתורים אחרי שנשענים על האוטו וכו'.
יש פוליש עדין שניתן להשתמש בו על צבע מטאלי. השתמשתי בפוליש כזה גם על האוטו הנוכחי (צבע כסף) וגם על הפולו שהייתה לי (כחול מטאלי) והוא עושה ניפלאות לשריטות ולא מזיק ללקה. לאחר מכן כמובן יש לבצע ווקס, אני משתמש בקארפלן בהמלצתו של אוראל.
|
|
|
#8 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
פוליש - מוריד שכבת צבע זעירה.
ווקס - מוסיף שכבת הגנה לצבע וברק .
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת התאוצה מפסיקה "להגיב" בזמן נסיעה אונו 94 1.4 | gil | אונו - טכני | 10 | 21-04-08 09:34 |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| מישהו מכיר " בונדו " חומר לפחחות ?? דרושה חוות דעת | פורום הגראז' | 1 | 20-02-07 23:40 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד