![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
תגידו לי מזל טוב...
ברוך שפטרנו מהרכב המקולל הזה!!!
הבוקר נפגשתי עם הסוחר (יותר נכון עם השותף שלו, הסוחר עצמו לא בא) הוא שילם לי 30,000 ש"ח ולקח את הרכב. זה מכסה לי רק חצי מההוצאות תיקונים, אבל זה עדיף מלהשאיר את הרכב אצלי או להסתבך בתביעה ועוד הוצאות. בין זה לזה, טרחתי גם להקליט הכל (ואת ההודאה שלו שהם זייפו ק"מ) כדי שיהיה לי גיבוי אם מתישהו יצוץ משהו. כל מה שנותר עכשיו זה לחפש רכב חדש (וזה הרבה )כל העולם (כ-ל העולם) אומרים לי לא ללכת שוב על ספייס... שזה רכב שמתקלקל כל יומיים ושזה יקרה לי בכל ספייס אחרת... אוף אני כל כך אוהבת את הרכב הזה ![]() עד כאן, הטרגדיה היוונית שלי עם הרכב הראשון שלי
|
|
|
|
|
#2 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
עכשיו בדיוק ראיתי את ההודעה המקבילה גם בקארס פורום, נכנסתי לברך אותך.
הילה- כל הכבוד שלא התייאשת! כל הכבוד שלא וויתרת! אם זאת הגישה שלך לגבי עוד תחומים בחיים (נחישות, עוז ועקשנות +טיפת מזל) אני בטוח שתגיעי רחוק. או כמו שאומרים במחוזותי- כפיים ים (סמיילי שמוחא כפיים)(סמיילי שמוחא כפיים)(סמיילי שמוחא כפיים)(סמיילי שמוחא כפיים) בהצלחה במציאת הפונטו הבאה שלך, אני בטוח שעכשיו אין סיכוי שיצליחו "להפיל" אותך. ***עריכה: את הצמיגים לפחות פירקת?
"בשני מקומות בעולם - המיטה והאוטו - איש אינו מעז לחשוב שהביצועים שלו פחות טובים מהממוצע. יש שתי בעיות עם הטענה הזאת; האחת היא שהיא בלתי אפשרית מתמטית, השנייה היא שהממוצע נמוך מאוד". טום ונדרבילט. נערך לאחרונה על ידי simon377 : 15-04-08 ב 00:21. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
מברוק
לפחות הסוחר לא יצא מטומטם לגמרי ולקח את הרכב חזרה. לגבי האמינות, קשה להתווכח עם כל העולם אבל אני יודע דבר אחד פשוט: רכב שטופל כראוי יהיה אמין מאוד, ללא תלות ביצרן. גם טויוטה קורולה שמתוחזקת רע תתחיל להתפרק אחרי זמן מה ולעשות צרות. הבעיה היחידה עם הספייס היא שקשה למצוא אחת שמורה. אינני בא לסנגר על הפונטו אבל זה מעצבן שאנשים אומרים שטויות ומעתיקים משפטים ממישהו שלפני 30 שנה חשב שהוא מכונאי. הרכב שלי נמצא במשפחה כשנתיים, התיקונים שבוצעו הם ניקוי מנוע המגבים (ביצעתי לבד). כל השאר אלו טיפולים שוטפים כגון שמנים, בלמים, נוזל קירור וכו. על אילו רכבים אחרים את חושבת?
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מזל טוב.
עכשיו עם ההקלטה גשי לתחנת המשטרה הקרובה למקום מגורייך ותגישי תלונה נגדו. זיוף קילומטרז' זאת עבירה פלילית.
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
קודם כל מזל טוב.
דבר שני, עכשיו שאת הולכת לחפש רכב חדש, קחי איתך מישהו שבאמת מבין ויודע מה לבדוק! ולא אחד כזה שאומר שזה חרא של רכב וכו'.
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
|
מזל טוב על ההפטרות מהרכב!
שיהיה המון בהצלחה בחיפושים ואם אני אראה משהו שווה אני אעדכן.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
מזל טוב!!
שמח שהסתיים..
בהפסד אבל לפחות הסתיים!
|
|
|
#8 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מזל טוב
העיניים שלי כל הזמן מחפשות פונטו ספייס עבורך.
פעלת יפה ובנחישות וחבל שצדקתי שראיתי מייד את המכונית כ"חשודה" במפגש שהיה, אבל "מעז יצא מתוק". בברכה - רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| תגידו, מה נסגר עם התביעה הייצוגית נגד פיאט? | psychotrip | פורום המועדון | 3 | 06-03-08 02:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד