![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
שלום לכולם ,
הרכב : Punto HGT 2001 . רשימת תקלות מעצבנות , ועל הדרך האוטו צריך להכנס לטיפול 10000 בקרוב . 1. שאני עומד ברמזור , האוטו רועד קצת , רעידות קטנות מעצבנות , כאילו הסרק לא יציב . מזה יכול להיות ? אני רואה גם במחוג של הסל"ד שהוא עולה ויורד ממש ממש בקטנות , קשה אפילו לראות . 2 . בנסיעה מהירה יש רעש כזה , של חריקה קטנה כזאת מהגלגל הקדמי . אני חושב שזה מיסב . זה לא בעיה להחליף נכון ? ומהי בערך העלות ? 3. שאני עולה על מהמורות יש לי רעש מעצבן כזה של רעידות , זה בא מכיוון המכסה מנוע כאילו משו רופף כזה , זה מחרפן אותי , אם יש למישהו השערה אני אבדוק את העניין . 4. לגבי נסיעה בכללי , הנסיעה באוטו מאוד קשה , כל אבן כל מהמורה ממש מרגישים , יש מצב שהבולמים הקדמיים לא תקינים . מהי העלות המשוערת לבולם בכזה אוטו ? 5. שאלה אחרונה וחביבה , אני גר בחולון , אני רוצה מוסך טוב ואיכותי שמכיר את הרכב . אני שם דגש על מוסך איכותי , אמין והגון ! לא חאפר או משו . תודה מראש ! ![]() נאור . |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
גש למוסך המרכזי, אני חושב שהם הטובים ביותר לרכבך, ואמור להם מה הבעיות שיש לך ברכב.
מורשים רבים לא מכירים את הרכב טוב כ"כ וההוגנים שבהם ישלחו אותך למרכזי שם מכירים את הרכב. בכל מקרה, המתן גם להמלצות אחרים.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto MK2 SX
|
1. כדאי ללמוד לכתוב נכון, גם אם אתה מדבר לא נכון. "כשאני" ולא "שאני".
2. "מקווה לקבל תשובות". מה חשבת ? שבפורום מחלקים ממתקים ? למרות שזה רעיון לא רע, אין צורך בצורת כתיבה כזו, פה זה לא קליקה - ותקבל תשובות בחינם, אם רק תדע לכבד את שאר הקוראים/כותבים. 3. לא חיפשת ולא קראת כלום בפורום. באת, נרשמת ו...הופ זרקת שאלות. למה לא לחפש קודם? למה לא לבדוק? להתעניין, להסיק מסקנות ? לפחות 95% משאלותיך היו נפתרות לו היית מחפש. אם לא היית מוצא תשובה על שאלה שכבר נשאלה, מאוד ייתכן שאין משהו חד משמעי, אבל ברור שלא ניסית לחפש. חבל. זה מרגיז לחזור על אותם דברים שוב ושוב, כי מישהו מתעצל לחפש ולקרוא. 4. מזל!!! שלא שאלת על נוזל קירור. 5. קבל את הדברים בהבנה, צא, ולמד. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
נמחק מפאת כבודם של האנשים.
בבקשה לא להתנצח מעל דפי הפורום. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
אני ממליץ על מוסך איטלינו בבני ברק
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
1. תתחיל עם ניקוי בית מצערת יסודי. איך? קודם כל חיפוש, יש מדריך שפורסם לא מזמן. או לגשת למוסך ולשלם כ-700 ש"ח. 2. האם הרעש מתמשך? או שבא והולך? לגבי עלות תברר עם מוסך מורשה. 3. קשה מאוד לדעת על גבי הפורום. מוסך יוכל לעזור. 4. 1200 ש"ח לבולם מקורי קדמי חדש כולל עבודה עד כמה שזכור לי. 5. ממליץ על המרכזי ברמת החיל. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
קיבלתי בהבנה תודה על התיקון . אני לא יומיים פה , אני חיפשתי ולא מצאתי , אבל לא משנה . 1. עשיתי ניקוי בית מצערת לפני חודש וחצי , אצל ינקו , נראה לי אני יחזור אליהם לתיקון חוזר או משו . 2. הרעש בא והולך כזה . 4 . 1200 ש"ח לבולם אחד ?! 5. רמת החייל זה קצת רחוק אבל סבבה אני יברר . תודה . |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
טוב אני יענה לך על כל השאלות אבל כמו שגדעון כבר אמר חיפוש קצר היה עונה לך על הכל.
1.לגבי הרעידות הקטנות בסרק זה לא בית מצערת. ב HGT שנת 2001 יש מנוע סרק מה שצריך זה לפרק אותו ולנקות אותו הבעיה תיפתר. 2.לגבי הרעש מהגלגל סיכוי קלוש שזה מיסב. המיסבים ב HGT מחזיקים המון הבעיה מצריכה בדיקה. 3.לגבי רעש של רעידות אני לא מבין מה הכוונה או שיש רעש או שיש רעידות זה שני דברים שונים. 4.אין שום בעיה בבולמים הנסיעה ב HGT מאוד קשה ככה הבולמים המקוריים בנויים. 5.לגבי מוסך. המרכזי ברמת החייל מכירים את הרכב הזה הכי טוב הייתי מציע לפנות אליהם במיוחד לבדיקת הרעשים בנסיעה שיש ברכב. מקווה שעזרתי אורן. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
4. אל תיקח אותי במילה, זה מה שזכור לי. טלפון אחד קצר למוסך ייתן את המחיר המדויק
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
לגבי הרעש, אצלי היה רעש כל פעם שאני עולה על מהמורה, הרעש הגיע מכיוון מגן הפלסטיק בחלקו התחתון של המנוע, בדוק אותו, נסה לנדנד אותו, תביא לא מכות, אולי תזהה את הרעש.
לגבי הבולמים, ככה זה נוחות הנסיעה ב-HGT = מאוד לא נוחה. כמה ק"מ עבר הרכב שלך?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| אונו - מחפש דרכים לשפר את תאוצת הרכב | ori | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 16-06-08 21:30 |
| פיאט בראבו היתחממות רצינית ממש לא דחוף | 25yehiel | בראבו - טכני | 4 | 27-03-08 20:40 |
| תאורת שעון + חימום לא תקין (נערך) | ohads | פונטו - טכני | 7 | 22-01-08 14:36 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
| החלפת משאבת מים ורצועת טיימינג (sx 2001, נערך) | עומר | פונטו - טכני | 1 | 31-10-07 15:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד