![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
צמיגות שמן מומלצת לגירספייס 2001 ?
לפי ספר באנגלית 75W80 לפי ספר בעיברית 75W90 .
למי להאמין מה אתם אומרים ? כרגע יש לי 75W80 מינרלי של ESSO . |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
נתחיל מזה שאתה צריך שמן סינטטי.
לגבי הצמיגות, פיאט ממליצים על 75W90. אני כרגע עם BG 75W90 ולא נהנה ממנו בתחילת נסיעה בימים קרים. אין חריקות אך יש קושי בהפעלה של הגיר. בפונטו הקודמת שלי, דור ראשון, היה גם קושי שכזה אשר נעלם כאשר שמתי 75W80. ייתכן ושמן 75W90 של יצרן אחר יעשה טוב, אך אני הייתי הולך על 75W80, וזה מה שאעשה בקרוב.
|
|
|
#3 | |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס
|
צטט:
TUTELA ZC 75 SYNTH DESCRIPTION Fully synthetic lubricating oil for mechanical transmissions of cars. For use in gear/differential units, including those with hypoid torque, whenever lubrication with Extreme Pressure (E.P.) characteristics is required. CHARACTERISTICS Special E.P./anti-wear additives in order to guarantee optimal protection of the transmission components even in extreme conditions (starting, acceleration etc.) and with high load at low revs. Specific viscosity grade in order to optimise gear handling at every operating temperature. Excellent fluency during cold running to ensure excellent shift ability even at the severest temperatures. Optimal adhesiveness of the lubricant in order to ensure optimal protection of the mechanical parts in all conditions of lubrication, and prevents excessive mechanical noise. Fuel economy product reduces frictions in and consequently reduces fuel consumption. Fully synthetic formulation to ensure excellent thermal-oxidative resistance, therefore prolonging the period between oil changes. TUTELA ZC 75 SYNTH exceeds the quality requirements of the major European Manufacturers and therefore can be used in cars of every make, type and power rating. ADVICE ON USE TUTELA ZC 75 SYNTH has a grade of SAE 75W-80 for all year use. Changes should be made in accordance with the Manufacturers recommendations. RECOMMENDET BY Fiat, Lancia, Alfa Romeo. PACKAGE יתרון של שמן זה 75W80 סינטטי מלא בעיה שאיאפשר להסיג את השמן הזה. זה השמן המומלץ לפי הספר באנגלית TUTELA ZC 75 SYNTH. ספר שמחלק היבואן האם יש לך את הספר תבדוק. בספר בעברית שהיבואן תרגם רשום 75W90. נערך לאחרונה על ידי 11efraim : 26-03-08 ב 08:28. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
בספר בעברית (זה מה שיש לי) מדובר על טוטלה 75 (בלי 80 בסוף).
מוסכי פיאט משתמשים ב-75W90, ומכאן כתבתי את מה שכתבתי. נראה לי שבקרוב מאוד יוחלף אצלי השמן ל-75W80. תודה על המידע החשוב.
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
|
|
|
|