![]() |
|
![]() |
רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
אכיפת מהירות מוגברת
שמועה מבוססת הגיעה אלי היום שהמשטרה מתכוונת להחמיר את אכיפת המהירות בכבישים.
כלומר להתחיל לחלק דו"חות גם למי שנוסע 100 קמ"ש בכביש שמותר בו רק 90 קמ"ש. עוד מישהו שמע / ראה את זה?
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
|
לא שמעתי על זה אבל אם זה ככה כל עם ישראל, אשתו ואחותו, ממחר כולם עם שלילה, נקודות ורכבים מוחרמים. ממש עצוב לפי דעתי.
![]() |
#3 |
Super Moderator
מנהל
|
במשטרה אוהבים לנפנף בכל מיני הצהרות. הם בעצמם יודעים שזה לא ישים. אם הם יתחילו לעכב פה ולחלק דוחות לכל אחד שנוסע 100 קמ"ש, כל המדינה תעמוד בשולי הדרך.
שימשיכו כהרגלם במנהג הדוחה לנפח את הקופה, במקום לתפוס עבריינים ופושעים. גוף כמנהגו נוהג והאזרח הישר כרגיל, משלם את המחיר. נערך לאחרונה על ידי ניר בן טובים : 22-12-07 ב 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל
|
זה יהיה בעייתי מאד. ולא יודע אם חוקית הדו"ח יתפוס.
למכשיר או יותר נכון כמו שאנו מכירים אותו כ"אקדח מהירות" יש הוראות הפעלה שעלולות להוות בעיה במידה ויוחלט אכן לאכוף מהירות גם 10 ק"מ מעל המותר. שכן למכשיר יש סטיה מסוימת באחוזי דיוק מרחק וכ"ו ובעיקרון האמינות שלו (אם אפשר לקרוא לו אמין בכלל) מוטלת בספק ומתבססת על 30 ק"מ מעל המותר. דבר שני רוב האזרחים לא יודעים שעל פי הוראות המכשיר , חובה להציב אותו על חצובה וחובה לכייל אותו כל זמן מסויים (אגב הכיול לא מתבצע כמעט כלל במשטרת ישראל ולכן רוב הדוחות אינם חוקים כלל..אבל אל תגלו לאזרח הקטן...) וחצובה לרוב לא נמצאת מה שהופך את הדוח..ל...לא חוקי.. בקיצור תיהיה כאן בעיה רצינית. עצתי לכם בכל אופן במידה ועצר אותכם שוטר על מהירות ע"י אקדח מהירות בקשו ממנו לציין בדברי הנהג (שאגב הוא מחוייב לרשום שם כל מה שתאמרו להגנתכם) שהמכשיר לא היה על חצובה כנדרש . ועוד משהו בקשו לראות תאריך כיול של המכשיר ובמידה ואין ציינו זאת בדברי הנהג, ובקשו להישפט... בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
במשטרה מאוד אוהבים להכניס כסף לקופת המדינה ולא לאכוף את מה שצריך באמת.
אם השמועה הזו נכונה מדובר בחוק שלא יהיה ניתן לאכוף אותו בחיים. פה בצפון אנשים נוהגים כמו שצריך (כמו שצריך זה אומר 120 קמ"ש לפחות בכביש של 90 קמ"ש) ושום חוק לא ישנה את זה. אני אישית ימשיך לנסוע "כמו שצריך", זה לא הגיוני לנסוע 90 קמ"ש בכביש מהיר עם 2 מסלולים ושטח הפרדה לכל כיוון במכוניות החדשות, אתה מרגיש שאתה נוסע על 50 קמ"ש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צביקה,
אני חושב שדווקא החוק אומר ההפך בעניין החצובה. למיטב ידיעתי, השוטר חייב להחזיק את האקדח בידו וללא קיבוע (הישענות על הרכב וכדומה).
![]() |
#7 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יצא לי לראות עשרות שוטרי מתנ"א מודדים מהירות, פעם אחרונה כמעט תפסו אותי, לא שמתי לב אליו והוא צץ לי פתאום על השוליים מאחורי איזה שיח. מזלי שראיתי אותו בסוף ודפקתי ברקס וניצלתי (הוא כיוון אליי).
בכל אופן בחיים לא ראיתי שוטר שמודד מהירות עם חצובה, כולם ישבו בתוך הניידת כאשר הדלת פתוחה וכיוונו לעבר הרכב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
רק שתדעו, שאם השוטר ניגש אליכם בלי כובע, זו גם הילה לביטול הדו"ח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
צריכת דלק מוגברת בפיאט בראבו | פורום הגראז' | 20 | 15-01-07 19:08 | |
בורר מהירות המאוורר לא מתפקד ( חימומם / קירור תא נוסעים ) | פורום הגראז' | 14 | 29-12-06 16:01 | |
מהירות 1 של מאורר רדיאטור | פורום הגראז' | 0 | 24-04-06 13:13 | |
בעיה עם המד מהירות בפונטו 96 | פורום הגראז' | 3 | 16-07-05 05:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד