![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
Fiat-הקאמבק הגדול (כבישים-יואב קווה).
פיאט ולוקה דה מיאו מציגים: הקאמבק הגדול
מאת יואב קווה. קישור: http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=614&m=1 חבל שהוא שכח בהיסטוריה את הלהיט פיאט אונו. אילן פייביש turbo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
זה רק אני או שהם אמרו משהו על לינאה בישראל?
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
ועוד מסין?! הם רוצים לדרדר את המכירות שגם ככה לא קיימות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderator
מנהל
|
תגובה
לא יודע מה התכנון של סמל"ת לגביי הלינאה. אבל למיטב ידעתי, מסתובבים פה בארץ לא מעט אנשים שעדיין מקללים את היום בו הם רכשו מריאה אוטומטית.
מעבר לזה, לא ברורה לי הקביעה הזו -"קהל צעיר פחות נאמן למותגים". אני חושב שדה-מיאו קצת תמים בעניין הזה. הכוון שלו נכון, וחלק מההצהרות גם מגובות במעשים [בראבו טורבו וכו] , אבל בינתיים הוא מוכר בעיקר משהו עסקי שתשוקה ותרבות כמו שהוא מציין, זה איזשהו מרכיב קטן מכל זה. את העיקר הוא מפנה לכמות מכירות. נו, כמו כל עסקן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גדעון, גוועלד זה בלשון המעטה!
![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
עניין של תפיסה ופיספוס.
אנו מדינת ישראל-נתפסת אצל רוב יצרני הרכב בעולם כ מדינת עולם שלישי. אין כאן שוק רווחי במיוחד, ובעבר דאגו מספר יצרנים,לנפק לישראל הקטנה דגמים ספיציפיים לשוק שלנו רק כדי למכור: ע"ע סובארו DL1300, אאודי 80 1.3 /1.6 . ב.מ.וו 315/316 - שנות ה80' . פיאט 127 ברזילאית. פורד אסקורט(אריקה) 1.3 ברזילאית וכו'. פולקסווגן גולף 1.3 . פורד סיירה 1.3 !!! סיטרואן BX1.4 . היו ימים יפים בארץ . יש לציין כי בראשית שנות ה80' נלחם מגזין הרכב טורבו ביבואנים-ושינה סידרי עולם. כך לאחר מלחמת חורמה שנמשכה כמעט ארבע שנים. זכינו לראות ב 1985 את האונו טורבו MK1 בישראל. יבואנים לא דורשים -ומוכרים קומבינות=סגידה עיוורת לליסינג כיום מייצרת מאזדה כמויות מסויימות עבור השוק הישראלי בלבד כל מיני מוטציות של מאזדה עם איבזור קלוקל-שנשלח אחר כבוד ארצה. הבעיה שהיבואנים אפילו לא דורשים -אז הם לא מקבלים ממשיכים לקנות קומבינות, לא מכוניות. ספורטיבית? השתגעת? כשאתה בא לבקש מכונית ספורט/יביות מהיבואן הוא פשוט מקבל זרם בלתי רצוני במוח. והמחשבים בחברה קורסים מהנתונים שלא נקלטים במערכת. כך שבמוסך המרכזי חייבים לשלוח את אחמד ללימודי תואר שני בפיזיקה מוטורית יחד עם קורס להנדת אלקטרוניקה, כך שעד שהוא יחזור המכונית תתיישן. ובכלל זה עולה כסף-כך שהחלק הזה בשרשרת נופל. מתי יפתחו את השוק לייבוא אישי חופשי? אילן פייביש turbo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני רוצה להגיד לך שהפיאט 127 הברזילאית היתה רכב מעולה ברמה שאי אפשר לתאר דרך המחשב, הרבה יותר אמינה מהאונו.
רכב חסכוני, זריז, אמין. פשוט חבל שמכרנו אותו. אגב היא נקראה בעולם פיאט 147. |
![]() |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד