![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
מי האשם!?
שלום רב, כמעט קרתה לי תאונה היום. אני ממש בעצבים ואני חושב שהנהגת אשמה.
אני נוסע לי בכביש דו סטרי, מצד ימין המכוניות פונות לכיווני (שמאלה) ויש להם תמרור עצור אני נוסע ישר... אני רואה שיש מכונית בצד ימין שעצרה, אני ממשיך לנסוע.. ובדיוק איך שאני קרוב לידה היא נוסעת לכיווני. צפצפתי ומהר חתכתי שמאלה, כמובן שלמזלי לא היו מכוניות בנתיב הנגדי (לא היה קו הפרדה). כל עוד אני מצפצץ היא לא תחליט לעצור... היא תיכנס בי בכל מחיר! היא רואה שאני נוסע, למה היא יוצאת שמאלה אחרי התמרור? היא לא מסתכלת אם יש מכוניות? גם כשהיא רואה אותי חותך שמאלה היא ממשיכה לנסוע. ממש ממש מעצבן. האם בכלל הטעות היא שלי? כי אני ממש לא חושב. למזלי כלום לא קרה.. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
.
יש לה "עצור ותן זכות קדימה", לך יש זכות קדימה, אבל אל תהיה צודק, תהיה חכם, אלה אם כן, לא אכפת לך מהחיים שלך ושל אחרים ויש לך ביטוח מקיף: אם מישהו היה בנתיב נגדי והיתה נכנס בו, היתה אשם, כי חתכת לנתיב שלו, ולא היתה יכול לאשים אותה. תעצור , תן לה לעבור מה אכפת לך? יש מיליונים כאלו...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
הייתי כבר במהירות 50 קמ"ש, קצת קשה להחליט לעצור בשניה שהיא יוצאת לעברי, למזלי לא קרה כלום חוץ מאמא שלי שנבהלה...
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR], אני לא רוצה להישמע חרא, אבל נהגות (רובן) לא יודעות מה הפרוש לנהוג...
לא רוצה לפגוע אבל זה קרה לי הרבה פעמים וניצלתי בנס אלי |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
צטט:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
היה לי מיקרה שיצאתי עם נזק..... נכנסתי במידרכה בגלל שאחת עצרה עצירה פתאומים להוריד מישהו מהאוטו שמתי לב לעיניין (כל זה קרה לי בסיבוב) והחלקתי ויצאתי עם נזק של 400 שקל! שרמ*******ה
אלי |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
בקשר לזה, אם יש לי שפשוף בדלת משהו חזק... ומישהו חס וחלילה נכנס בי שם
אני יכול להאשים אותו בזה? או שחברות הביטוח או משהו יודעים לבדוק אם זה טרי או משהו כזה |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
תלוי... אם דיווחת על הנזק שהיזכרת אז הם יודעים... הכווווול מתועד, אתה יכול איכשהו לדחוף לפוגע את זה.....
אלי |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
אממ ככה קניתי אותה... איך אני בודק? אני לא חושב שהם הצהירו על משהו, זה רק שפשוף מקיר אני חושב ולא תאונה
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
שניההההההההה שניייההההההההההההה, יש שקע בפח??
אלי |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד