![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
נסיעה לים המלח. לנסוע בפיאט או להשכיר גטס?
שלום לכולם,
ברשותי (כמו שרובכם יודעים) רכב מסוג פיאט אונו 93', מנוע שעבר 121000 ק"מ, שמור מאוד חיצוני ומכני. בחודש הבא מתוכננת נסיעה לים המלח, האפשרויות הם או לנסוע בפיאט או להשכיר רכב (יונדאי גטס) בכ- 400 ש"ח ולהשאיר את הפיאט ליד הבית, בחניה הפרטית. החשש הוא שהרכב יתקע לי באמצע המדבר.. חשוב לציין שאין ברכב נכון לעכשיו שום בעיות הנראות לעין, אין נזילות, אין רעשים ואין שום דבר מיוחד. הנסיעה היא 220 ק"מ לכל כיוון (שעתיים וחצי לכל כיוון). תודה מראש... |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
לפני הרנו, אני נסעתי עם הפיאט לירושלים, לחרמון, לאילת, לים המלח מספר פעמים, למכתש רמון וכו'.
מעולם היא לא נתקעה לי במהלך טיול (דבר שאני לא יכול להגיד על המגאן), לא התחממה אלא פשוט עבדה. תכין מים (בשבילך), נשנושים, מוזיקה טובה וסע. אם האוטו מטופל ותקין - לא תהיה לך בעיה להגיע. |
|
|
#3 |
|
Guest
|
מצטרף לדעתו של אביעד.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
אם הרכב שלך מטופל כיאות סע עם האונו
אני נסעתי עם הרכב שלי לאילת לטבריה לצפון כמעט פעם בשבוע לתל אביב ממש לכל מקום בארץ (דרך אגב אני ירושלמית) |
|
|
#5 |
|
Guest
|
ככה יפה? לסוע לים המלח בלעדינו? אתה הולך לצוף שם! ומשאיר אותנו בבית?
עכשיו לשאלתך...לא ניראה לי שתיהיה לך בעיה(אחרי שראיתי איך שהאוטו שלך שמור)... אבל עם תיתקע תזהר לא ליד הבדואים דרך צלחה וגילי את חברה פה פורום הרבה זמן...למה את לא מגיעה למפגשים? שחרון |
|
|
#6 |
|
Guest
|
אני לא רואה סיבה מלבד הנוחות של חדש, לשכור רכב.
רכבך במצב מצוין מכנית, אני מצטרף לדעה שעדיף לסוע עם האונו. במיוחד כאשר אין בעיות נזילות או התחממות. דאג להצטייד בנוזל קירור, שמן מנוע, גלגל ספייר וסע לדרכך. אגב, ההיבט הכלכלי, לשכור רכב זה 400 ש"ח, לא כולל דלק שאני מאמין עוד כ200 ש"ח במינימום, שבאונו מיכל מלא אחד יספיק הלוך חזור. |
|
|
#7 |
|
Guest
|
כביש 90 המסוכן/פתלתל/סתם גרוע יהיה הרבה יותר נוח בגטס חדשה ואין ספק שאפשר לנסוע בו גם יותר מהר עם הגטס (וגם להספיק לבלום).
400 ש"ח זה דיי סביר, והמזגן בטוח עובד... |
|
|
#8 |
|
Guest
|
אני מתפלא על השאלה , ועוד מאחד שמבין ויודע לפנק את הרכב . ב - 400 ש"ח שתחסוך תוכל לחדש שני צמיגים או כל דבר אחר , לא מיותר להשכיר רכב ?, ואם כבר להשכיר קח גרנדה פונטו וספר לנו איך היא במיבחן המציאות...
בכל מקרה תהנה בחופשה ותחזור בשלום . |
|
|
#9 |
|
Guest
|
אני יכול לספר לכם שהגרנדה פונטו על הפנים(וזה בלשון המעטה) בושה של אוטו. הכל פלסטיקה מקרקשת....
מנוע חלש ... חוץ מזה שהוא יפה בחוץ הוא לא שווה ת'כסף בכלל. נ.ב תזהר לא לעלות על פס לבן רציף בטעות.. השוטרים מחכים! שחרון |
|
|
#10 |
|
Guest
|
שמע ושמע לי טוב!
בעבר הרחוק, עד לפני כשנה הייתי נוסע על רנו אקספרס. אם הרנו הזאתי הצליחה להחזיק מתל-אביב, עד לרמת הגולן כולל סיבוב ברמה במשך שעתיים (סך הכל נסיעה ברצף 4 וחצי שעות), כולל עליות והכל עם מזגן. הכל יכול. והיא הייתה במצב סביר. סע עם האונו תחסוך כסף. ותהנה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] בחופש |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד