![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבו - טכני טכני - דגמי בראבו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat Bravo T-jet, Alfa Romeo GTV
|
בראבו T-jet 2008 - כמה שאלות
שלום לכולם,
שמי אייל ואני חדש פה, אני חי באירלנד וקניתי בראבו 2008 T-jet 1.4 לפני שבוע, האוטו מאד חזק וכייפי. אני מתנצל מראש אם כמה מהשאלות יישמעו קצת מוזרות, קניתי את הרכב דיי בחופזה כי הייתי חייב אוטו. 1. איך אפשר לדעת באיזה דגם מדובר בדיוק? (בניירת לא מצויין, לפי חברת הביטוח זה 150 כ"ס, אין חלונות חשמל מאחור והמוכר לא ידע) 2. יש רעש מונוטוני מהצד השמאלי בתא המנוע מין זמזום.. המוכר אמר שזו משאבת הדלק, האם זה מוכר למישהו והאם זה בסדר? 3. האם יש קרוז קונטרול? (יסייע מאד בשמירה על הרשיון כי המשטרה פה הרבה יותר גרועה מהארץ וקשה לרסן את הסוסים) 4. האם יש ESP באוטו? איך אפשר לדעת? (בלי להגיע לשדה הסמוך) 5. איזה נוזלים מומלץ? (כתוב בספר שמן 5/40 אבל של איזו חברה מומלץ לארצות קרות) 6. איזה צמיגים מומלץ (הכבישים פה גרועים מאד אז צריך צמיג חזק שלא יתפוצץ כשהוא פוגש בור במפתיע, מידה 225/45/17) 7. האוטו עם 155,000 ק"מ, עשו טיימינג לפני כ-10,000, משהו שצריך לשים לב אליו? לבדוק וכו'? 8. החיבור USB עם הלוגו של מיקרוסופט לא אמור להטעין את הטלפון? המון תודה מראש! אייל, נערך לאחרונה על ידי GTV-1750 : 29-05-16 ב 17:07. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
1. רמות הגימור והאיבזור שבהן נקבעות ע"י היבואן. אני סבור שאף אחד כאן לא ידע לענות מה כוללת הגרסה שבידיך.
2. כנראה מדובר במשאבה ההידראולית של הגיר הרובוטי. היא צריכה לפעול פעם בכמה זמן ולהפסיק. לא אמור לפעול קבוע. 3. בקרת השיוט בבראבו באה בצורת ידית קטנה מתחת לידית האיתותים. אם לא קיימת שם ידית נוספת כנראה שאין לך. 4. כשאתה מסובב את המפתח בסוויץ לפני ההנעה כל הנורות הקיימות נדלקות ונכבות. בדוק אם בניהן יש גם נורה כתומה של סימן קריאה בתוך משולש שבתוך חץ עגול. זו הנורה של ה-ESP. 5. כל שמן 5/40 שעומד בתקן C3 ומפרט פיאט הרלוונטי. 8. בעיקרון כניסת USB במכשירי רדיו אף פעם לא נועדת לטעינה, לפעמים זה אפילו כתוב בצורת אזהרה בולטת.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
תודה על התשובה,
זה גיר ידני 6 הילוכים, לא רובוטי החיבור USB נמצא ליד המצת, לא חלק ממערכת השמע |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
אני יודע, הוא חלק ממע' בלו אנד מי שהיא חלק ממערכת השמע.
אם יש לך גיר ידני אז אני לא בטוח באיזה זמזום מדובר. אבל משאבת הדלק בכלל נמצאת מתחת למושב האחורי.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
תודה מצאתי את ה- esp
![]() אני מקווה שזו לא אותה משאבת דלק בעייתית שיש באלפא מתחת למושב האחורי... הזמזום מתחיל כבר כשפותחים את הסוויץ' ולא שומעים אותו בכלל מתא המנוע רק מבפנים (צד הנוסע אצלי, צד הנהג אצלכם) רציתי לצרף וידאו קצר אבל לא ניתן פה. בקשר לשמן, בספר הרכב כתוב שמן Selenia שלא שמעתי עליו מימי - לא עדיף מותג אחר? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
כבר די הרבה זמן שזה מאוד פופולרי לשים את משאבת הדלק מתחת למושב האחורי. לא נראה לי שניתן להסיק משהו מכך.
בכל אופן לא ידועה לי על 'מחלה' של משאבת הדלק בבראבו. קודם הבנתי ממך שאתה מדבר על זמזום שבוקע מתא המנוע. עכשיו אני מבין שאתה מדבר על זמזום בתא הנוסעים (מהדשבורד?) אולי זו מערכת המדפים של בקרת האקלים. היא עושה לעצמה איזשהו כיול/בדיקה בכל פעם שפותחים סוויץ. אגב יש איזו בדיקה בעניין. פותחים סוויץ ולוחצים על שתי הגלגלות (של בקרת האקלים) יחד למשך כמה שניות. הצג יריץ מספרים. אף אחד לא יודע באמת מה זה אומר. האגדה מספרת שזה מבצע כיול למדפים. בקשר לשמן המנוע, אתה יכול להשתמש בקסטרול/מוטול/רויאל פרפל כאוות נפשך וארנקך. היצרן דורש ממך לעמוד בתקן C3 ובתקן פיאט (לדעתי 9.55535-S2) סלניה זה שמן שקשה מאוד למצוא. לפחות כאן. אבל אני מבטיח לך שאין בראבו אחת בארץ שמשתמשת באופן קבוע בסלניה. מצד שני בעניין שמן גיר וכאלה, מומלץ להצמד לשמן המקורי, בגיר הרובוטי אלו נוזלים של טוטלה. לא יודע בוודאות אם גם בידני.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלות לפני רכישת גרנדה 2008 | golan | גרנדה פונטו - טכני | 1 | 24-11-10 00:49 |
| מספר שאלות לגבי בראבו 97 | ohad_bravo | בראבו - טכני | 2 | 14-10-10 02:37 |
| שאלות תחזוקה ותפעול פונטו גרנדה 2008 | אוריגמיש | פיאט כללי | 17 | 28-01-10 10:30 |
| מספר שאלות לגבי גרנדה פונטו 2008 | dor hajaj | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 04-12-09 23:26 |
| פיאט בראבו 2008 | rolandor | פיאט כללי | 2 | 16-04-08 18:16 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד