![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מזגן בפונטו איבו
לאחרונה לאור הימים החמים ניסיתי את המזגן. גיליתי שהוא לא ממש עובד, עובד חלקית.
לא בכל נסיעה הוא עובד, לפעמים רק אחרי כמה דקות הוא מתחיל לעבוד לפעמים בכלל לא ולפעמים כבר בהנגעה הכל בסדר. מה זה לא עובד? בתצוגה הכל עובד, אין אוויר שיוצא אחוצה, לא משנה מה העוצמה או מה הטמפרטורה. נראה כמו בעיה של חיישן אולי?! כאילו המדחס לא נכנס לעבודה... כאשר הוא כן נכנס לעבודה הוא מרגיש בסדר. איבו 2010. תודה, ושובע טוב. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מזגן לא פועל
לפי תיאורך נראה לי שחסר גז במע' המזגן ולכן כל הבעיות שכתבת.
גש למוסך/מזגניסט רכב לבדיקה והוספת גז. צריך גם לבדוק אם אין דליפת גז מאיזה מקום ואז לתקנה. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
ברור שקודם צריך לבדוק את לחץ הגז. אבל אם כאשר המזגן נכנס לעבודה והקירור בסדר, הבעיה אינה בחוסר גז. דוד.
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
תקלת המזגן
חשוב מאוד גם לוודא שמותקן מסנן אויר פנימי של המזגן נקי.
אם מסנן זה סתום מלכלוך ו/או אבק אז כמות האויר העוברת דרכו מועטה מאוד והוא גם יהיה לא קר בכלל. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Member
|
תודה רבה על התשובות הזרירות, כמובן שהכל יבדק בקרוב (מחר אני מקווה)...
אני גם לא ממש חושב שמדובר על חוסר גז כי הוא באמת נכנס לעבודה בשלב מסויים ואז מרגיש בסדר. נראה כאילו יש עיניין שהמדחס לא מקבל פקודה להכנס לעבודה, אולי חיישן או סטימה. תודה חברים. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
|
חוסר גז במזגן
כשחסר גז חלקית במע' המזגן, אז כשמזג האויר חם ולחץ הגז גבוה יותר יפעל המדחס אבל כשמזג האויר קר יותר ולחץ הגז נמוך לא יפעל המדחס כי מתג הלחץ (טרינרי/קוודרינרי/פרסוסטט) ינתק את הפעלת המדחס.
במונח מזג אויר בכוונה היא בעצם לטמפרטוה בסביבת מע' המזגן וגם חום תא המנוע משפיע. בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
צטט:
הבנתי, תודה רבה. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריכת דלק מוזרה בפונטו איבו | אבי טמפרה | גרנדה פונטו - טכני | 4 | 20-09-14 20:45 |
| צריכת הדלק בפונטו איבו | akover | גרנדה פונטו - טכני | 13 | 23-07-12 16:18 |
| AUX בפונטו איבו | mr_sher82 | אודיו | 0 | 11-05-12 09:25 |
| החלפת מסנן מזגן בפונטו איבו | ronesbones | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 20-12-11 17:35 |
| בקשה לסיוע בבעית מזגן בפונטו HSD 95 - מזגן רסקור | פורום הגראז' | 10 | 15-05-07 17:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד