![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
שאלה למומחים-כריות אויר
אם יש לי תקלה במחשב כרית האויר ואני מחליף אותו במחשב משומש, יש סיכוי שהמחשב המשומש (שנגיד והוא כבר פתח את כריות האויר ברכב שהוא פורק ממנו) יפתח את הכריות ברכב שלי? ראיתי שיש בתוך המחשה כמו גליל קטן שנראה לי שבתוכו יש משהוא שזז במקרה של מכה חזקה(תאונה) ואז נפתחות הכריות, אז אם החלק הזה שזז נמצא במצב שהוא אמור לפתוח את הכריות זה לא מסוכן?הכריות יפתחו לי? אם יש מישהוא שבאמת מבין אני אשמח לקבל הסברים...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
אם אני זוכר נכון מההרצאה של אייל, אז המחשבים האלה הם חד פעמיים. (את החדשים יותר ניתן לאפס פעמיים או שלוש).
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
לא ניתן לאפס שום דבר.
מחשב כרית אויר הוא חד פעמי. |
|
|
#4 |
|
Guest
|
ואם
אז זה אומר שאני צריך לקנות מחשב חדש? כמה זה אמור לעלות?
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
על איזה רכב מדובר.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
מחשב כרית אויר
ניתן לקנות ולהתקין מחשב כרית אויר משומש שפורק מרכב שלא עבר תאונה או שלא נפתחו כריות האויר בו.
יש מכוניות שלמרות שבזמן תאונה לא נפתחו כריות האויר, מחשב כריות האויר כבר נדרך כהכנה להפעלת הכריות ואז תדלק נורת הבקרה אך ניתן לבצע אפוס מחדש של המחשב ע"י מחשב אבחון/סורק יעודי ומקצוען היודע לבצע זאת. בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
הבנתי
מדובר בפיאט בראבו 99'. כמה אמור לעלת מחשב כזה?
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
ודרך אגב
התכוונתי לזה שאם אני מביא מחשב מפירוק, אין לי מושג אם הוא כבר פתח את הכריות אויר ברכב שממנו הוא פורק, אז כשאני יחבר אותו לרכב שלי הוא לא יכול לפתוח את הכריות שלי(אם הוא כבר דרוך אחרי תאונה)?
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
מחשב כרית אויר
בדוק האפשרויות אצל "נ. איל ושות' מעבדת רכב ממוחשב" שברח' ההגנה 30 א.ת חדש (מערב) ראשון לציון, טל' 03-9526162 או 057-7575544 ובקש את איל.
הוא מתמחה גם בנושא כריות אויר ואצלו ניתן יהיה לבצע גם את רכישת מחשב כריות אויר משומש וגם את ההתקנה הנכונה ובדיקת המערכת. אתרם הנו www.vehicle-lab.net בברכה - רפי לין
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
חג שמח
יש בחור בשרשור נורא "נגטיבי" אז כך -ניתן ובהחלט ניתן לאפס מחדש מחשבי כריות אוויר-לא כולם ננעלים לאחר תאונה. במותג פיאט זה עדיין לא היגיע אך לפי התקדמות המותג והמחשבים שנתקלנו לא רחוק היום. במותג רנו ואו כמעט כל הצרפתיות החדשות ניתן לאפס כ 3 מקרי תאונה. במותג VAG המחשב ננעל לאחר 300000 ק"מ. מחיב החלפה . בקיצור לא הכל שחור ידיד יקר איל |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד