![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
החלפת רפידת מצמד
במהלך נסיעה התחלתי לשמוע רעשים מוזרים מהרכב.. אחרי 200 מטר הבנתי שזה אני ולא הרכב מאחורי התחלתי להאט ע"מ לעצור בצד אבל ברגע שלחצתי על הקלאצ' הרעשים התחזקו ולא נכנס הילוך..
עצרתי בצד וכיביתי מנוע (טיפה גררתי עצמאית את הרכב כי לא נכנס רוורס) התקשרתי למוסך הקבוע והוא אמר שלי שכנראה הלך הקלאץ ואני מוזמן להגיע להשים את הרכב ליד המוסך והוא יטפל בו למחרת בבוקר מאחר והוא סוגר עוד מעט (השעה 16:50) הזמנתי גרר בתוך ירושלים עד המוסך (עלות של 200 ש"ח) ולמחרת בבוקר הגעתי למוסך לשמוע מה דעתו.. הוא הודיע לי שהתפרקה לי הרפידה של הקלאצ' וכששאלתי אותו על המחיר הוא אחר שמאחר שזה דורש פירוק והרכבה של הציר זה 4 שעות עבודה בערך ויעלה לי 1600 ש"ח שאלתי אותו לגבי ההתחממות מנוע והמליץ להחליף טרמוסטט בתוספת של עוד 90 ש"ח (הסיפור נמצא בנושא התחממות מנוע ) וחזרתי למחרת.. הגעתי לקחת את הרכב ומאחר שלא היה יכול לעשות איתי בדיקה שהחלפת הטרמוסטט עזרה - לא חייב אותי על כך (טרמוסטט+נוזל חדש+עבודה) ובנוסף לזה הטיפול עלה 1500 ש"ח אחרי הנחה היום הרכב לא מתחמם אבל הקלאצ' מרגיש "רך" מידי - האם יש לזה פתרון טכני או ככה זה עם קלאצ' חדש? |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
צטט:
![]() זה בסדר שהקלאצ' רך, לא לחפש בעיה היכן שאין. דוד.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
עדין לא שמעתי על אדם שמתלונן שהקלאצ רך מידי
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
א. ההרגשה היא שהדוושה בורחת מתחת לרגל וחזרה אין כמעט הרגשת התנגדות כשהמצמד חוזר למקומו
ב. לא ממש מתלונן יותר שואל אם ככה זה עם קלאצ' חדש או שזה בעייתי.. מהתגובות אני מבין שככה זה עם קלאצ' חדש , ולגבי "א" אני מניח או שאני אתרגל או שזה יחזור לאט לאט (כנראה אחרי שאתרגל למצב החדש) |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת מצמד נתקעת אחרי החלפת קלאצ' | Buga1989 | פונטו - טכני | 1 | 12-03-13 10:07 |
| החלפת מצמד | majdy | פונטו - טכני | 1 | 16-11-11 11:23 |
| החלפת מצמד | yochai_t24 | פונטו - טכני | 0 | 16-10-10 18:32 |
| קשר בין החלפת מצמד למים ברדיאטור | vip6 | פונטו - טכני | 1 | 14-09-10 19:58 |
| החלפת מצמד (קלאצ') , מה המחיר הסביר? | פורום הגראז' | 3 | 12-07-06 10:12 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד