![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פיאט מליסינג ?
מכיוון שזה נושא חדש, לא ידעתי אם לצרף לאשכול הקודם (בנושא אחר, אם טעיתי - נא לצרף),
אני יודע שרבים לא אוהבים ולא ממליצים לרכוש מליסינג, אך לראש שקט ולאחריות יש חשיבות רבה אצלי (כמובן שהרכב ילקח לבדיקה במכון עצמאי) אגב, לא חייב ממש ליסינג, גם חברות גדולות ואמינות, המוכרות את הרכב המשומש עם אחריות, יהיה טוב. האם ניתן לרכוש פיאט פונטו ספייס (אוטומטיות בלבד) מחברות הליסינג ? במידה וכן,איזה דגמים ואיזה שנתונים מחזיקים חברות הליסינג ? תודה ! |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
שוב תבדוק... יש ויש חברות!
חלקן מחזיקות מכוניות ברמת גימור נמוכה וחלקן צ'יפרו את הלקוחות שלהם והחזיקו רמות גימור טובות. אני לא מכיר ספציפית... חברה מחזיקה צי מכל סוגי הרכבים... |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
האם מישהו בעל ידע יכול לכוון אותו לחברות ליסינג ספציפיות ?
(מכיוון מי שניסיתי עד היום, לא היה ברשותם..) תודה. |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
מנסיון אישי שלי -
המכונית שלי בליסינג ואני מתייחס אליה כמו אל רכבי הפרטי. משמע - בודק שמן מים מדי פעם, בודק לחץ אוויר, לא מתייחס אל האוטו כמו ג'יפ ![]() אבל לעומת זאת, יש אחרים בחברה שכן - ובהם בעלי פיאט פונטו ספייס, אוטומטיות 16V אחרי מתיחת הפנים. בקיצור, כל מקרה לגופו ואין הרבה מה לעשות מלבד בדיקה דקדקנית. פונטו אפשר להשיג בכל חברת ליסינג, קטנה כגדולה. לפני שלקחתי את האוטו מהעבודה, הסתכלתי בהרץ, באדג'ט ופרי. |
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
צטט:
כל מה שאמרת רלוונטי לפונטו ספייס ELX אוטומטית שנת 2001 ו 2002 ? כלומר, למיטב ידיעתך אין בעיה עם השכיחות של הדגם האוטומטי הזה בחברות הליסינג ? |
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
לא יודע לגבי 2001-2002, אין אצלנו בחברה אקזמפלרים כאלה.
אצל קולגה עם פונטו 2005 הלכה תיבת הילוכים אחרי שנה, וזה תוקן במסגרת האחריות. |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
ציון איזו תיבת הילוכים זו הייתה?
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
הרציפה.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
פששש כנראה האוטו עבר התעללות רצינית ביותר, קשה מאוד להרוס את התיבה הזאת. ממש עצוב לדעתי.
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
בהחלט מעניין.
ה ELX של בן דודי (02) מחזיקה יפה מאוד בהתחשב בעובדה שהיא נוסעת כמעט כל יום מת"א לאשקלון, והוא מאוד מרוצה ממנה. |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד