![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
פונטו שנת 98 - נזילת מים ירוקים
שלום לכולם,
אני חדש דנדש פה בפורום ואשמח אם תוכלו לענות על השאלה הראשונה שלי פה ![]() אינני מבין במכונאות והידע שלי ברכבים מועט מאוד ולכן אתאר את כל הסיפור שקרה לי בכדי שיהיו לכם את כל הפרטים הנחוצים. אז היום בבוקר אני נוסע בדרך לבסיס (כן אני חייל) ופתאום במהלך הנסיעה המזגן הפסיק לקרר, מד החום של הרכב הגיע עד הסוף, ומכסה המנוע החל להעלות עשן לבן. מיד עצרתי בשול הדרך, כיביתי את האוטו ויצאתי לבדוק מה קרה. ראיתי שלולית גדולה של נוזל ירוק על הכביש מתחת לאוטו. כשהאוטו קצת התקרר והצלחתי לפתוח את מכסה המנוע, לא ראיתי שום פקק שקפץ או צינור שנקרע (למראית עין). כאשר פתחתי את המיכל שאמור להיות בו הנוזל הירוק (אין לי מושג איך קוראים לו ) גיליתי שלא נשארה בו ולו אף טיפה אחת.אשמח אם תעזרו לי לדעת מה הבעיה, והאם אני יכול לפתור אותה לבד (או בעזרת אבא) מכיוון כמו שאמרתי כבר, אני חייל, ובקושי קניתי את הרכב מכספי, ככה שאין סיכוי שאוכל לתקן אותו במוסך. דבר נוסף שאולי קשור למקרה: בשבועות האחרונים המזגן ברכב לפעמים משתגע ומוציא לסירוגין אוויר קר ורגיל אך עם המשך הנסיעה הוא מתייצב ומוציא אוויר קר (עד לנסיעה הבאה). תודה רבה מראש לכל העוזרים! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תבדוק שלא חסר שמן ותיבדוק אם יש משהוא שדומה לטחינה על פקק מילוי השמן זה גם יכול להיות על המדיד
אם הכל ניראה תקין תמלא מים תניע ותיראה מאיפו נוזל אם אין נזילה שניראת לעין תן לרכב להיתחממם קצת ותן לחיצה חזקה על הגז ותיראה אם יוצא מים מהאגזוז תעדכן
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
תודה על התגובה!
אני יכול למלא מי ברז כדי לאתר את הדליפה? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
כן
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
אוקיי אז יש לי עדכון:
ירדתי עכשיו עם אבא שלי לאוטו ומילאנו את מיכל המים במי ברז. בלי להניע את האוטו בכלל ראינו שנוזל מים מהמיכל עצמו. לאחר שהתנענו את הרכב ונתנו לו להתחמם, המים בתוך המיכל החלו ממש לבעבע והוא השפריץ מים לכל מקום (השפריץ מים מהתפר שלו איפה שהחלק העליון של הפלסטיק שלו והחלק התחתון של הפלסטיק שלו מתאחדים). מד החום הגיע לחצי אך המאוורר של הרדיאטור לא התחיל עוד לפעול. דרך אגב: השמן היה נקי בלי "טחינה" ובכמות המספיקה. אז מה הבעיה יכולה להיות, חוץ מזה שהלך המיכל של המים? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 1.2 60 HP
|
נשמע כמו צינור שנקרע לך או הראדיטור .. לך למוסך על גרר
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נזילת שמן פונטו 98 | matansab | פונטו - טכני | 11 | 07-01-13 13:09 |
| נזילת מים פונטו 2001 ELX | Zodiac777 | פונטו - טכני | 2 | 19-09-12 19:29 |
| בית מצערת- נזילת מים (פונטו 97') | eyalpes | פונטו - טכני | 1 | 27-09-11 14:26 |
| נזילת מים פונטו ספייס | YAKOV | פונטו - טכני | 11 | 29-01-09 18:47 |
| פונטו - נזילת מים בתוך הרכב | פורום הגראז' | 6 | 08-04-07 22:07 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד