![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: punto elx
|
מצבר מתרוקן כל כמה חודשים
שלום חברים..
יש לי בעיה ברכב שכל כמה חודשים המצבר מתרוקן לגמריי.. זה קרה כבר פעמיים שמתי מצבר חדש של ורטה ואחרי בערך חצי שנה אין מצבר ואין סטרטר בכלל.. עוד אציין שהחוט האדום שיוצא מהמצבר מתחמם מאוד מתי שהסוויץ' עובד..לפני מס חודשים היתה מהבהבת נורת צ'ק אינג'יין תוך כדי נסיעה והאוטו כאילו פתאום מאבד כוח.. לא יודע אם זה קשור למצבר אבל אני לא יודע מה התופעות האלה שכל הזמן קורות באוטו איך יכול להיות שמצבר גרמני חדש מתרוקן לגמרי לאחר חצי שנה? מישהו מכיר את הבעיה? תודה רבה לעונים! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
יש לך זליגת מטח
או שהאלטרנטור שלך טוען יותר מידי
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
המצבר נפרק
אפרט קצת יותר.
בנוסף למה שכתב יאיר, יתכן שהמצבר עצמו פגום (גם חדש גרמני יכול לא להיות תקין). צריך לבדוק אצל מקצוען את המצבר עצמו, את טעינת האלטרנטור (מתח וזרם מירבי בהעמסת המצבר) ואת גובה זליגת הזרם, כשכל צרכני החשמל כבויים, כדי לוודא שזליגת הזרם אינה גבוהה מדי בגלל צרכן חשמלי סמוי. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: punto elx
|
חברים היום הייתי אצל חשמלאי רכב הוא בדק את הרכב וטען שהחיבור של ה+ למצבר לא מעביר טוב את הזרם.. לכן החליף אותו בחדש וכרגע הרכב מתניע בלי בעיה
בהתחלה הוא חשב שאולי זה תיקון האלטרנטור אבל אז גילה שרק החיבור בעייתי.. יצאתי בזול.. 100 שקל.. תודה רבה לכם חברים!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אל תשמח בטרם עת.
![]() לא נראה לי שבגלל חיבור רופף, המצבר יתרוקן תוך כמה חודשים. עדכן בעוד כמה חודשים. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סיכום של 7 חודשים עם הפונטו. | Amertsu | פונטו - טכני | 8 | 25-10-14 13:13 |
| מחפש נהג בתשלום לשלושה חודשים מאזור רחובות. | davidmzr | אוף טופיק | 2 | 15-03-14 23:57 |
| 4 חודשים עם האונו ! | liorwohl | גלריה | 22 | 17-01-14 19:29 |
| רכב זמני ל-4 חודשים | Hulksmen | אוף טופיק | 1 | 29-11-11 20:14 |
| HGT שלי למכירה עוד 4 חודשים | Bumblebee | פורום המועדון | 38 | 18-07-11 20:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד