![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
איתור מנורה שרופה.
היי חברים.
בתקופה האחרונה התראת "מנורה שרופה" נדלקת ונכבית תוך כדי נסיעה, יצאתי לבדוק ולא מצאתי שום מנורה שרופה (כולן פועלות, גם כאשר נדלקת ההתראה). החלפתי את המנורה בלוחית הרישוי אך ללא הועיל, הוצאתי את המנורות הקטנות בפנסים (נורות דרך?) וחיברתי שוב אך גם כן ללא הועיל. אגב, בחיבור של מנורות T10 לד קנבס שאמורות למנוע שגיאות (ERROR FREE) נדלקת באותו רגע את הנורה בלוח שעונים. אשמח לשמוע את השערותיכם לפיתרון ה"בעיה". תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורת תקלת אורות
נורת ההתראה מנטרת את 2 האורות האחוריים, 2 נורות החנייה הקטנות הקדמיות שבתוך הפנסים הראשיים, את נורת לוחית הרישוי מאחור ואת אורות הבלמים וערפל אחורי.
הדלק אורות חנייה וראה אם אז נדלקת הנורה ושים לב אם דולקות כל הנורות שכתבתי. נורת האור האחורי (ימין או שמאל) הנה בהספק של 10W למרות שמבנהה כמו של נורת 5W והספק נורה לא נכון ידליק את נורת ההתראה. בדוק אם 3 אורות הבלם נדלקים בלחיצה על דוושת הבלמים. אם כל הנורות תקינות ונכונות, אז צריך לשים לב ולבדוק אם הארקת פנס אחורי (אחד או שניהם) לא תקינה. בברכה - רפי לין
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 31-07-14 ב 01:41. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
בדקתי וכל המנורות עובדות (חוץ מאור ערפל).
אין לי אור ערפל, כך זה כבר כמה שנים (ככה קניתי את הרכב). הלחצן מבוטל לדעתי ולא עושה דבר (גם לא משמיע קליק בלחיצה עליו). מכיוון שזה כך כבר המון זמן ומעולם לא הייתה תקלה כזאת, אני נוטה להאמין שאין קשר בין הדברים. ההתרעה נדלקת לסירוגין, גם כשאני מדליק את אורות הדרך (מצב 1) וגם כשאני מדליק אורות רגיל (אורות מעבר?). המנורות הקטנות צריכות מקדימה צריכות להיות 5W או 10W? בלוחית רישוי 5W או 10W? תודה! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הנורות
נורות החנייה הקדמיות הנן 5W וכך גם נורית לוחית הרישוי.
כשהתקלה קיימת בדוק אז אם כל הנורות האמורות דולקות, כי לפעמים נורה כלשהיא פועלת לסירוגין. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
בדקתי כשנורית התקלה דולקת, כולן דולקות
.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
רפי, החלפתי את כל המנורות ל 5W חדשות וה"תקלה" חלפה. תודה על העזרה!
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנורת אזהרה על נורה שרופה | Sharon | פונטו - טכני | 4 | 31-05-11 17:34 |
| נורה שרופה בקונסולה המרכזית פונטו דור שני | ArieP20 | פונטו - טכני | 5 | 18-11-10 18:06 |
| נורה שרופה בקונסולה בספייס 2003 | merlin77 | פונטו - טכני | 4 | 28-06-09 20:19 |
| "מנורה שרופה" HGT 2001 | ido | פונטו - טכני | 2 | 11-12-08 22:48 |
| בעיה עם נורת הביקורת המסמנת שיש מנורה שרופה | יעקב | פונטו - טכני | 5 | 21-10-07 00:31 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד