![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
התחברות למחשב הרכב בפונטו ספייס 2001.
הי חברים
מדובר בפונטו ספייס 8v שנת 2001. אחרי שראיתי איך עידן (chesh) מתחבר למחשב הרכב עם המחשב הנייד בעזרת כבל (OBD 2 למיטב הבנתי) כשהייתי אצל דוד, התלהבתי והחלטתי שאני רוצה גם כזה חיפשתי קצת באיביי, יש סוגים שונים ומחירים שונים. אשמח להכוונה לכבל שיתן את התמורה הכי טובה למחיר. עם הכבל מקבלים תוכנה? אם לא, איזו תוכנה מומלצת? יש מאיפה להוריד אותה בחינם? ראיתי שיש כבלים המתחברים לנייד - לי יש אייפון אז אני מניח שזה לא רלוונטי עבורי. תודה מראש, מארק. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אתה צריך לפטופ
אתה צריך כבל ואג אשר לא צריך לערוך בו שינויים אבל הוא לא יקרא ממחשב ההגה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/KKL-V...item3cd980ed56 אם אתה רוצה להתחבר למחשב ההגה אתה צריך כבל ELM ולהוציא בו צ'יפ קטן ע"י הלחמה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ELM32...item2337f3b2dc או לקנות כבל יקר ב 200-250 שקל שמוכן כבר. אגב הכבל הזה יכול להתחבר גם למחשב ניהול מנוע. התוכנה היא Fiatecuscan או Multiecuscan כמובן שברחבי הרשת תוכל למצוא עותק פירטי. יכול להיות שאפשרי להתחבר גם מהאייפון או דרך התקן בלוטוט אך אין לי נסיון בזה והכי טוב להתחבר ישירות עם כבל. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
תודה עידן!
אני מתכוון להתחבר עם הלפטופ כך שהכבל הזה צריך להתאים (-: כשאהיה בבית מול המחשב אעבור על הלינקים לכבלים שצירפת... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
קח בחשבון שיקח לזה חודש+ להגיע אם זה מסין/הונג קונג
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אני יודע, אני מזמין המון שטויות מאיביי מסין וממדינות אחרות (-: .
דווקא מה שהוזמן לקראת אמצע מאי כבר הגיע ברובו, אני עדיין מחכה לחבילות מאפריל ...זה לא דחוף לי בכלל, סתם נחמד שיהיה על כל מקרה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת שמן גיר בפונטו ספייס 2001 | sword | פונטו - טכני | 3 | 07-01-14 00:37 |
| פונטו ספייס 2001- בעיה עם נזילה ממרכז הרכב | motimen | פונטו - טכני | 3 | 21-06-12 00:22 |
| התחברות למחשב רכב של פיאט פונטו | spice2003 | פונטו - טכני | 24 | 18-05-12 13:36 |
| חיבור OBD למחשב הרכב? | uno1.4 | אונו - טכני | 0 | 11-01-12 18:01 |
| התחדשתי בפונטו ספייס 2001 | mishel27 | פונטו - טכני | 1 | 07-10-09 07:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד