![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: punto fun 60 hp
|
עזרה- פירוק דופן דלת קדמית
ברצוני לפרק את הדופן הקדמית של דלת הנהג(ספייס 2003), הסיבה היא כי ישנו קיפול חיצוני בפח אשר לדעתי ניתן בקלות לתיקון ע"י דחיפה מהכיוון הפנימי.
אני צריך עזרה בהסבר או תמונות בבקשה, או אם מישהו יכול לתת לי לינק תקין לכתובת הרשומה במידע כללי במועדון על פירוק הדלת. תודה דור. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
1) פירוק פאנל פלסטיק מראת הצד ע"י הורדת מכסה פלסטיק קטן בחלק התחתון כדי להגיע לבורג, ,
משיכת והורדת כיסוי הגומי על הג'ויסטיק הקטן שמכוון את המראה פתיחת האום הנועל אותו ומשיכת הפאנל החוצה מעט על מנת לנתק את הקונקטור של הרמקול. 2) פירוק ידית פנימית ע"י הורדת מכסי הפלסטיק הקטנים לגילוי הברגים ופתיחת הברגים (3 אם אני לא טועה) 3) הסר את מכסה הרמקול הגדול בתחתית בעזרת מברג שטוח, פתח את 3 הברגים שמחברים את הרמקול לפאנל הפנימי, ניתוק הקונקטור של הרמקול והוצאתו. 4) באזור הרמקול פתח 3 ברגים בהיקף הרמקול + בורג קרוב לתחתית הדלת שמחזיקים את הפאנל המרכזי לדלת, במידה וקיים עדיין כיסוי עבור הרמקול הוצא אותו. 5) פתח בורג באזור הפלסטיק התחתון-שמאלי (במקרה של דלת הנהג) שמכוסה ע"י מכסה פלסטיק, פתח בורג המחבר בין הפאנל המרכזי לדלת באזור פאנל הפלסטיק שהוצאת בחלק 1 6) השתמש בשניים-שלושה מברגים שטוחים בנקודות שונות כדי להפריד בין הפאנל לדלת (יש מספר תופסני פלסטיק שעדיין מחזיקים אותו) ממליץ לך לעשות הכל לאט, ולוודא שאכן פתחת את כל הברגים של חלק מסוים לפני שאתה מנסה להוריד אותו בכוח – כי כל הפלסטיקה הזאת נשברת דיי בקלות |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: punto fun 60 hp
|
תודה רבה על ההסבר המדויק..! עזרת לי ואני מקווה לסיים את העבודה בהצלחה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פירוק חלק עליון של הדשבורד עזרה | מאפיונר | פונטו - טכני | 6 | 02-10-13 09:12 |
| צריך קצת עזרה , פירוק פנס קדמי MK2b 04-06 | bil | פונטו - טכני | 3 | 26-01-12 18:02 |
| עזרה! פירוק גג פנימי בפיאט אונו 95? | bigboy41 | אונו - טכני | 2 | 26-11-11 12:32 |
| עזרה עם פירוק הטמבונים לשם צביעה- פונטו MK1 | שגיא ישראל | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 25-02-10 11:04 |
| [עזרה]פירוק ידית החלון בדור ראשון | snoopka16 | פונטו - טכני | 5 | 28-11-09 04:26 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד