![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
המלצה על מוסך פיאטון
עקב הצורך בהחלפת רצועת טיימינג (5 וחצי שנים) קבעתי עם שלמה יום שני שעבר.
המחיר על העבודה והחלקים נמסר לפני הטיפול, ואומת מולי כאשר הגעתי לפני תחילת העבודה. הדגשתי לפני שהגעתי כי אני מעוניין בחלפים מקוריים, ואכן לפני הטיפול שלמה הציג והדגיש את החלקים שהגיעו בקופסא חדשים ומקוריים. אני מוכרח לציין כי לא היה לי את מפתח סט הנעילה של הגלגלים שלי, מה שגרם לשלמה ולמכונאי לבצע עבודה יותר קשה ולקח יותר זמן ועם זאת שלמה לא גבה ממני שקל יותר ממה שנקבע. מה שהוחלף בטיפול: סט טיימינג מקורי משאבת מים מקורית 2 פחיות פראפלו רצועת אלטרנטור פקק נס קפה שהוחלף על הדרך כאשר יש גישה לטיימינג שמן 5w40 אגיפ סינט פילטר שמן מקורי חייב לציין כי התרשמתי מהשקיפות של שלמה מול הלקוח, אני בטבעי לא הכי סומך על מוסכים. כמו כן הוא הראה לי כל חלק שהוחלף, את הפקק נס קפה שנזל, ואת רצועת האלטרנטור הבלוייה. כמו כן את כל החלקים הישנים ארז בארגז שאם יהיה ברצוני לקחת, ואם לא יזרק. ובנוסף לא שיחרר אותי גם לאחר התשלום והתעקש לנקות ולפתוח את צינורות הניקוז בחלקו העליון של מכסה המנוע. אני רוצה להמליץ, במיוחד לבן אדם שמגיע לו, ובשביל אחרים שירויחו. בברכת חג שמח ערן
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
היום החלפת ?
התקשרתי אליהם היום אבל לא היה מענה. אני מקווה שבקרוב יצא לי לבחון את המקצועיות שלהם ולדווח כאן בהצלחה, כי בינתיים לא קראתי על איתור ופתרון תקלות סבוכות המעידה על יכולת מקצועית גבוהה אלא רק טיפולים שוטפים או החלפת מכלולים תוך הגינות ושקיפות. נערך לאחרונה על ידי gibson9655 : 13-04-14 ב 23:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: גרנדה פונטו
|
אני מצטרף להמלצה - שלמה מאד מקצועי יסודי ואמין. אין מצב שתצא משם מרומה - שלמה רואה ביושרה מול הלקוח מטרה נעלה, הרבה מעבר להתנהלות פרגמטית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
המלצה חמה מאוד על מוסך פיאטון | Dolev | בעלי מקצוע | 3 | 09-12-13 12:15 |
המלצה על מוסך פיאטון | שמשון | בעלי מקצוע | 1 | 08-12-13 15:34 |
עוד המלצה חמה על מוסך פיאטון | Fiat1985 | בעלי מקצוע | 1 | 05-11-13 12:34 |