![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
|
התייעצות לקניה יד שניה ידני/אוטומטי
אחרי שבחנתי מספר יצרנים בהשוואה לתקציב, החלטתי ללכת על הפונטו ספייס.
כאחד שלא מכיר כלל דגמי פיאט (מלבד הפיורינו שהחזקתי לפני 18 שנה) רציתי לתהות בנוגע לדבר מה: שמעתי מאנשים שאם כבר לקנות פיאט אז ללכת על ה-80 כ"ס, כי ה-60 כ"ס הוא חלש מדי. אני נוסע כל יום מהקריות למרכז הכרמל וזו עליה די רצינית של הר, ואני צריך מנוע חזק. האמנם ? שנית, רכבי העבר שהחזקתי איבדו בשלב מסוים את הגיר האוטומטי מה שהצריך הוצאה של אלפי שקלים. אני לא חייב אוטומטי ואפילו נחמד יהיה לחזור לידני אבל היצע רכבי הפונטו ספייס הידניים נמוך ביותר לעומת האוטומטי. מרבית הרכבים הנמכרים הם בסביבות ה-130 אלף ק"מ, ועושה רושם שזה הקילומטראז' שהרכב מתחיל לעשות בעיות ואולי גם הגיר האוטומט יילך אוטוטו. האם בכל זאת כדאי לקנות אוטומט או פשוט לחכות לידני טוב שייפול לי לידיים ? אשמח לקבל כל סיוע. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לי יש את ה60 כ"ס ועליתי איתה על בסיס יומי לירושלים אולי לא ב100 קמ"ש אבל בהחלט על 80-70 קמ"ש.
לא נהגתי על ה80 כ"ס אך מה שבטוח שזה יותר חזק. מצד שני ה60 כ"ס יותר זולה לאחזקה. ולשניהם יש אותה צריכת דלק. ממליץ רק על ידני. לסיכום- לדעתי תלך לידני בלבד ולא לפסול לפי הדגם, תקנה את הרכב השמור ביותר עם היסטורית טיפולים ובלי תאונות. נערך לאחרונה על ידי eli_h1 : 02-03-14 ב 11:58. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
אלי,
המון תודה. עזרת לי. אין לי ברירה אלא להמתין.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
על איזה שנתונים מדובר?
אני עם פונטו ספייס 60 כוח סוס ולא מרגיש בעיות סחיבה קשות. האוטו לא מהיר, אבל סוחב עליות ארוכות. לא מכיר את המסלול שלך אבל סביר להניח שהאוטו יצלח אותו. בדוק כי מערכת הקירור תקינה ותן עדיפות לגיר ידני. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
תודה גם לך
לא בטוח ש-כ"ס יהיה הפרמטר הקריטי. מה שכן חשוב לי מעבר למצבו הכללי של הרכב הוא יד (לא יותר מ-2) וקמ"ז לא יותר מ-130,000. אם הוא יהיה בצבע שחור (לא שראיתי כאלה) - יתרון גדול. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| [למכירה] פונטו HGT 2001 יד שניה | farmalot | מכירה | 1 | 21-12-11 21:05 |
| מחפש מכונית יד שניה | yoram2190 | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 08-12-10 00:12 |