מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

אונו שנת 94

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פלא-סטלינה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התברסות קצרצרה לפני טיסה

שם:  
צפיות: 
גודל:   

My Baby

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שבוע מכירות בצפון, סוכות 2007

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 10-03-07, 18:42   #1
Guest

חברה חדשה במועדון

שלום לכולם
גם אני הצתרפתי למועדון התקלות הגה של פונטו . החלפתי חישן . בעיה לא נפתרה מדי פעם הבעיה חוזרת בערך פעם בשבועה פחות או יותר באותה שעה בערב. בבוקר נוסעת בלי בעיות . יכול להיות שצריך לאפס את המחשב ולמחוק את השגיאה (אני מאוד מקווה שזה זה ולא מנוע חשמלי)
תודה על יעוץ.

ישן 10-03-07, 18:45   #2
Guest

ברוכה הבאה למועדון.
אם אפשר פירוט הבעיה ? ומה ניסית לעשות ? לגבי איפוס המחשב ,תנתקי את הקוטב החיובי של המצבר ל 40 דקות ותחברי מחדש זה אמור לאפס אותו ..
עמית

ישן 10-03-07, 18:50   #3
Guest

איזה שנה?

איזה שנה איזה פונטו ? פרטי.....

ומי מכר לך את השטות של החלפת חיישן?? בגלל עלות גבוהה של פרוק מכלול ההגה לא ניתן להגיע לחיישן ולכן צריך להחליף את כל ההגה אני אומר לך את מנסיון כי אני החלפתי מנוע חשמלי להגה לפני 4 חודשים וכשהאוטו היה במעבדה יומיים התפללתי שיתקשרו ויגידו שזה מחשב או מנוע ולא חיישן
אם היה הולך מנוע התקלה הייתה קבועה כלומר לא נדלקת ונכבת אני חושב שזה המחשב אבל תגידי מהיכן את ואני בטוח שרפי לין יוכל להפנות אותך למעבדה באיזור שלך

עוד דבר
מי החליף לך את "החיישן" וכמה זה עלה?

0

ישן 10-03-07, 19:32   #4
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי AMIT
..... לגבי איפוס המחשב ,תנתקי את הקוטב החיובי של המצבר ל 40 דקות ותחברי מחדש זה אמור לאפס אותו ......
עמית
כדאי להיזהר עם מתן ההמלצות לניתוק המצבר.

אנחנו לא יודעים עד כמה השואלת מבינה בזה ולכן הניתוק הוא פוטנציאל לנזק.

ועוד משהו חשוב - לאחר ויכוח ארוך בקארספורום, הגיעו למסקנה שדווקא כדאי לנתק את הקוטב השלילי ולא את החיובי.

שנית, למרות שהפונטו אחד מהרכבים היותר בטוחים לניתוק מצבר, לא בטוח שניתוק מצבר גורם לאיפוס כל סוגי התקלות (ראו בהמשך) ושנית אנחנו לא יודעים איזה אימובולייזר נוסף למקורי ו/או אזעקה יש לה שעלולים לעשות בעיות לאחר החיבור מחדש.

דבר נוסף ששוכחים להדגיש - המחשב בפונטו הוא מחשב לומד את סגנון הנהיגה. ולכן ישנה המלצה שלאחר ניתוק מצבר לעשות נסיעה של רבע שעה בתנאי דרך דומים לדרך שהאוטו עושה לרוב ולנסות ליסוע בכל מיני טורים, כדי שהמחשב ילמד מחדש. אני יודע מניסיון שזה חשוב ומשפיע.

השואלת כותבת שהנורה נדלקת מדי פעם ולכן לא בטוח שיש פה עניין של איפוס ושזה יעזור. אולי מה שצריך סוג של כיול על ידי חיבור למחשב.

מי שיכול לעזור:
המעבדה של איל נוימן באשדוד
אלי ודושי הזרקות דלק ביפו
מוסך שמשון ביהוד
המוסך המרכזי.

וכן יהיה מעניין לדעת מי החליף "חיישן" ובכמה ?

ישן 10-03-07, 19:40   #5
Guest

במצברים אני לא מבינה זה בטוח אבל שכן שלי מוסכניק יכול לעשות את הניתוק. חבר שלו חשמלאי אמר שהחליף חיישן מיקום אם אני לא טועה ולקח 320 שח. זה מה שמעצבן שמנורה דלוקה לא באופן קבוע נכון להיום מה יהיה מחר בבוקר לא יודעת התקשרתי לכמה מוסכים של פיאט קיבלי הצעות מחיר וכולם קבוע טלפונית שזה מנוע חשמלי אם תוכלו להמליץ אל מישהוא אמין ולא גנב אודה מאוד .

תודה רבה על התגובות

ישן 10-03-07, 19:45   #6
Guest

שכחתי להוסיף אני מלוד רכב פונטו ספייס 2001 שנה שלמה לא עשתה בעיות רק בחודשיים אחרונים התחילה להתפרק משאבת מים וטרמוסטט ועכשין הגה . אם זה המחשב כמה יכול לעלות?
לפעמים אחר צוהוריים פעם בשבוע בדרך כלל יום "ד" נדלקת המנורה המעצבנת היגוי קשה אבל תמיד נכון לעכשיו בבוקר היא כמו חדשה

ישן 10-03-07, 19:46   #7
Guest

כפי שכתבתי:

מי שיכול לעזור:
המעבדה של איל נוימן באשדוד
אלי ודושי הזרקות דלק ביפו
מוסך שמשון ביהוד
המוסך המרכזי.

ישן 10-03-07, 19:47   #8
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי ספייס
במצברים אני לא מבינה זה בטוח אבל שכן שלי מוסכניק יכול לעשות את הניתוק. חבר שלו חשמלאי אמר שהחליף חיישן מיקום אם אני לא טועה ולקח 320 שח. זה מה שמעצבן שמנורה דלוקה לא באופן קבוע נכון להיום מה יהיה מחר בבוקר לא יודעת התקשרתי לכמה מוסכים של פיאט קיבלי הצעות מחיר וכולם קבוע טלפונית שזה מנוע חשמלי אם תוכלו להמליץ אל מישהוא אמין ולא גנב אודה מאוד .

תודה רבה על התגובות
אני מצטער יקירתי אך נפלת קורבן ל"חשמלאי" שסך הכול ניתק את המצבר ל20 דק' אין דבר כזה חיישן מיקום

לגבי מוסך המליץ לך אחד לפניי אם תגידי מהיכן את אני מאמין שלרפי יהיה קל יותר להפנותך למוסך

ישן 10-03-07, 19:49   #9
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי ספייס
רק בחודשיים אחרונים התחילה להתפרק משאבת מים וטרמוסטט ועכשין הגה .
אני מקווה שעכשיו לפחות את מקפידה למלא (אם צריך) נוזל קירור כחול שנקרא פאראפלו paraflu. ולא נוזל קירור ירוק / ורוד / אדום ובטח ובטח לא מים מכל סוג שהוא.

חשוב מאוד ! ! !

ישן 10-03-07, 19:58   #10
Guest

מוסך שמשון לא אמינים באתי עם טרמוסטט ו משאבת מים רצו להלביש תיקון של ראש מנוע בלי לפתוח מכסה מנוע ביקשתי שיעשו בדיקת לחץ סירבו אמר שיעשה בתנאי שאני התחייב לעשות אצלם ראש מנוע רהגשה נשארה לא נעימה כשמנסים לעבוד על בחורה . קניתי אצלם טרמו + משאבת מים החליפו במקום אחר ובעיה נפתרה . לגבי פרפלו לא ידעתי שמתי ירוקים חשבתי אין הבדל גדול . תודה אל עצה אני אחליף לפרפלו
לגבי אמובילייזר יש רק מקורי ונעילה מרכזית

חוקי פרסום הודעות