![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
ייעוץ ברכישת HGT - רכב ראשון !
היי שלום לכולם,
שמי אביאל אני בן 24 ושמח להצטרף לקהילה המדהימה שלכם ![]() חשבתי על זה הרבה, והחלטתי שהרכב הראשון שלי יהיה הפונטו HGT האמת שאין לי נסיון כלל ברכישת רכבים\ידע טכני גם לא ואשמח אם תוכלו לעזור לי - אני באופן כללי מכוון לשנים היותר הגבוהות, ככה ש2003 אידיאלי מבחינתי . האם אתם מכירים באופן אישי HGT שמורות ומטופלות כמו שצריך למכירה? ראיתי כמה מודעות ביד2, ויש כמה עם נתונים טובים אבל אף פעם אי אפשר לדעת ![]() אגב כמה אמור לעלות לי ביטוח מקיף לאוטו? ובכללי אשמח לדגשים שלכם לגבי התנהלות קניה\על הפונטו הספציפית הזאת (כמובן שבמעמד הבדיקה אני אבוא עם חבר שמבין) אם שכחתי לציין משהו רק תגידו אשמח לעזרתכם! נערך לאחרונה על ידי Rake : 22-12-13 ב 14:34. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
מישהו??
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
תקרא
http://www.carsforum.co.il/vb/showth...&highlight=HGT ביטוח מקיף עולה בין 1900-2000 ש"ח (לנהג לא צעיר ולא חדש). נערך לאחרונה על ידי גיא .ב : 23-12-13 ב 22:46. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
קראתי הכל גיא, תודה על הכתבה
הכתבה הייתה חותמת על זה שאני אקנה את הHGT רק באמת חשוב לי לדעת אם יש שמורות למכירה שאתם כאן במועדון יודעים עליהם? אשמח לתשובה בעניין! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: סיאט לאון 1.8 TSI
|
אני אישית לא מכיר HGT שיש כרגע למכירה במועדון.
נראה לי שכדאי שתקבע לראות עם החבר שלך (שיש לו ידע טכני) עם כמה HGT למכירה מאתר יד 2, וכך תוכל לראות את מצבן ולבצע השוואה ראשונית - לפחות ביניהן. בהצלחה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
תודה רבה גיא
כשאני אעבור את השלב של ההתרשמות הראשונית ומעבר למכון בדיקה - איזה אתה ממליץ\מכיר שמתמחה בפונטו hgt ? אשמח לתשובה בנושא תודה מראש
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דרוש ייעוץ ברכישת פונטו דור ראשון | rabb1t | יעוץ ברכישת רכב | 7 | 27-03-12 14:17 |
| ייעוץ ברכישת פונטו | ssmok | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 14-01-11 03:47 |
| ייעוץ ברכישת רכב, סקודה 2005 : | אוריגמיש | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 03-01-10 12:10 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
| ייעוץ ברכישת רמקולים 6X9 | Tzvika 16V | אודיו | 1 | 08-07-09 03:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד