![]() |
|
![]() |
בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חוויות המוסכים שלי
פונטו ספייס אוטומטי 2002, יד ראשונה, 200 אלף קילומטר
מכונית נפלאה, קנייה מצויינת. חבל שפיאט ויתרו על הגיר הרציף הזה (ועל "פונטו" בכלל). המוסך המרכזי - הייתי לקוח נאמן שלהם. בדרך כלל מקצועיים, לפעמים יקרים מאד. אם הם לא היו עוברים מרמת החייל לרשל"צ, כנראה הייתי ממשיך לעשות אצלם את הטיפולים השוטפים. מוסך איטליאנו - הייתי מגיע אליהם לפעמים, במיוחד במקרים בהם המוסך המרכזי דרש מחיר מוגזם. בדרך כלל הם היו בסדר. לצערי גם הם עברו - מבני ברק לפתח תקווה (אם אינני טועה). מוסך השלושה - הלכתי לשם פעם או פעמיים, זמן קצר לאחר שהצטרפו לרשת היבואן. מחירים טובים לטיפולים שוטפים. לא הייתי הולך דווקא לשם כדי להתמודד עם תקלות מסתוריות ו/או מסובכות. מוסך חכמה (רמת השרון) - מתוך כבוד לחוקי הפורום לא ארחיב, אך אציין שאני יצאתי משם ממורמר וכועס. מכיוון שזהו מרכז שירות מטעם היבואן, אם מישהו מהיבואן יזמין אותי לקפה, אבוא ברצון ואפרט. מוסך פיאטון - עכשיו אני אתם. לאחרונה החלפתי אצלם מאוורר פנימי חורק בחלק מפירוק, וקבלתי שירות מצוין במחיר טוב (400 על החלק, שזה חמישית מהמחיר של חדש אצל היבואן). מכירים היטב את הרכב. נערך לאחרונה על ידי פלוני : 19-12-13 ב 17:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
צטט:
בפירוקיות היית יכול למצוא את החלק הזה בעד 100-150 שקלים. המחירים של היבואן הזויים, על יוניט למזגן רצו ממני 600 שקל היום. כמובן שמצאתי מפירוק ב 50 שקל. על חלק פלסטיק של ידית הילוכים של אבארט רצו מחיר הזוי של 2600 שקל! ה Retail Price באנגליה הוא חצי מזה, ואני השגתי בהרבה הרבה פחות. אז ממש לא להסתמך על מחירי היבואן. נערך לאחרונה על ידי chesh : 19-12-13 ב 18:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
פירוקיות...
לפירוקיות עוד לא התחלתי ללכת.
במוסך אחר קבלתי ציטוט על החלק הזה (מפירוק) באזור האלף... אני מוכן לשלם פרמיה סבירה על כך שמביאים לי את החלק למוסך, אנשים צריכים לחיות. על העבודה לקחו מחיר סמלי (50). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
אם 300 שקל הם פרמיה "סבירה" עבורך על זה שמביאים לך את החלק למוסך, אז באמת אין לי מילים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
צטט:
אבל שוב אני לא מגיב פה לצורך של חלילה לומר שאתה פראיר חלילה וחס עיקר שאתה מרוצה רק פעם הבא דע לך שאתה אולי צריך להיתמקח איתם קצת כי הרוח שלהם על העבודה הוא של יותר מ100% ממחיר החלק ועוד על עבודה שהיא מאוד פשוטה שלא לקח למכונאי מיומן הרבה זמן כלל לפי תאורך אין דבר פסול במיקוח על המחיר העיקר שאתה מרוצה ושהכל תקין |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
הכל יחסי
הכי טוב היה אם היתה לי התשתית (ליפט וכיו"ב) והיה לי הזמן לתחזק את המכונית בעצמי. הייתי עושה את זה לא רע בכלל.
בהנתן שגם לשעת העבודה שלי יש ערך, שאין לי זמן לחטט בפירוקיות, שההצעה הזו היתה הטובה ביותר שהשגתי, ושלא הייתי צריך לזחול ולעקם את הגב והצואר מתחת לדשבורד, אני מרוצה. אבל זה רק אני. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
חוויות מהמוסך היום... | asaf123 | אונו - טכני | 6 | 05-10-09 22:05 |
חוויות מטיפול במוסך. | matanmelman | פונטו - טכני | 41 | 11-05-09 11:10 |
חוויות מהטיפול 80000 שלי מהיום... | micko2000 | פונטו - טכני | 4 | 09-04-09 10:20 |
חוויות ממותו של מצבר | liorda | פונטו - טכני | 6 | 27-02-09 09:35 |
חוויות מקורס אישי בנהיגה ספורטיבית | פיאט כללי | 9 | 18-04-07 21:05 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד