![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לידיעת החברים. הרכב נכשל בטסט.
השבוע נכנסתי למכון הטסטים, עם הרכב של הבן שלי. הונדה מודל 2005.
הרכב עבר את הטסט בלי שום תקלה. כאשר ניגשתי לקופה לסיכום הטסט, נאמר לי שנכשל על ציפוי שחור לחלונות אחוריים. ניגשתי לרב בוחן אותו אני מכיר, הבטחתי לו שאני הולך להוריד את הציפוי. חתם לי. חברים שימו לב ! לפי תקנה חדשה אסור לכסות את החלונות קדימה או אחורה. גם שוטר יכול להוריד את הרכב מהכביש. התקנה החדשה בשל ריבוי האנשים ששוכחים תינוק ברכב. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: Bravo +
|
ציפוי חלונות
תודה רבה על ההארה.
מה בדבר רכבים שהגיעו עם ציפוי חלונות מהיצרן? ע"ע פורד פוקס 2012. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
אני לא יודע ביחס לרכבים שהגיעו עם ציפוי חלונות מהיצרן.
אולי מחר אהיה שוב באזור התעשייה, אשאל את הרב בוחן ואעדכן. דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הכהיית חלונות ברכב
כאן ההוראה של משרד התחבורה לגבי הכהיית חלונות רכב:
http://www.musach.co.il/forum/showth...EC%E5%F0%E5%FA בנוסף לכך, ברכב שמוגדר מסחרי ושיש לו 2 מראות צד (לכולם יש) מותר גם להכהות את השמשה האחורית. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
רפי, אני מדבר על תקנה חדשה מהשנה, ואתה משנת 2005.
עד לתקנה החדשה, היה אסור לצפות רק את החלון הקדמי והאחורי והשמשות שליד המושבים הקדמיים. היום אסור בכולם. בכול אופו אבדוק ואעדכן. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ואו - באמת שתקנה חכמה, מצד אחד אני שמח שאכפת להם שם בחלונות הגבוהים, מצד שני - חבל, זה היה יפה ובדיוק רציתי לעשות ברכב שלי.
חבל לי מכיוון שברכב שלי אף פעם לא יוצא לי להסיע ילדים, ואם כן זה רק כאלה שיכולים ליסוע בלי כיסא תינוק או בוסטר ככה שהם מספיק גדולים לדבר, לעשות רעש כשחם להם לדפוק על השמשות וכד', אבל אם תינוק אחד יינצל בזכות החוק הזה הוא עשה את שלו. אתה יכול אולי לשלוח קישור אמין שמסביר על החדשה הזאת ?
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
צטט:
רק היום יצא לי להיות במכון הטסטים, כדי להעביר טסט לטרנטה של yair791, פיאט אונו. ![]() כאשר יאיר ישב בתור, נכנסתי למשרדו של הרב בוחן ושוחחנו על הנושא. הוא פתח לי קלסר והראה לי דוחות משטרה שקיבלו בעלי רכב. הרכבים הורדו מהכביש והגיעו אליו. הקנס שקיבלו 1500 ש"ח, בנוסף לטסט מחדש. לדבריו התקנה תוקנה לאחרונה משום שאנשים משאירים תינוקות ברכב, ואם יש הדבקה קשה לנפץ את החלון. בחלון מצופה מהיצרן החלון כן מתנפץ. האמת שאף פעם לא ניסתי. דוד.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אני יכול לתרום חלון ונעשה ניסוי ונצלם
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
ייאלה מתאים.
אבל לא נצלם, אלא נסריט. אמרת לי היום שאינך יודע איך להעלות סרט מצולם לפורום. (גם אני לא) נראה שנצתרך את עזרתה של אישתך. ![]() דוד.
|
|
|
|
#10 | |
|
מנהל
|
צטט:
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיול של החברים סביב הכינרת | laptawp | פיאט כללי | 4 | 16-01-12 09:39 |
| כיצ ניתן לשפר את צריכת הדלק של הרכב? | Sharon | פונטו - טכני | 2 | 15-11-11 23:00 |
| פונטו שנת 2000 (סטייל) נכשל בטסט פליטת CO | אדי01 | פונטו - טכני | 4 | 14-10-10 18:20 |
| בעיה חוזרת, יעוץ עם החברים- לפני הגעה למוסך | PUNTO 2005 | פונטו - טכני | 2 | 12-09-10 00:06 |
| לידיעת בעלי ה HGT | orenhazan | פונטו - טכני | 10 | 25-03-09 20:19 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד