![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו דינמיק
|
פיאט פונטו דינמיק 2005 – בעיות חשמל?
שלום רב
קודם כל אני נורא שמח להצטרף לפורום הנ"ל, לפי מה שיצא לי לראות עד כה מדובר על מכרה זהב לבעלי פיאט. יש ברשותי פיאט פונטו דינמיק 2005 שעברה 99 אלף קילומטר. כרגע יש לי בעיה מאוד מוזרה שלפי דעתי קשורה לחשמל אבל אני לא בטוח במאה אחוז, לכן אשמח לקבל עצות מאנשים שנתקלו בתופעה דומה. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על דוושת הבלם נדלקת נורית אזהרה – gearbox fail וכמובן שכל זה מלווה בצפצוף מעצבן (תופעה זו אינה מתרחשת כאשר אני נמצא במצב טיפטרוניק ומעביר הילוכים ידנית). דבר נוסף ששמתי לב אליו הוא שכאשר התיבה במצב אוטומטי ואני מפעיל את האיתות שמאלה\ימינה אני שומע שיש עליה ונפילה של טורים במנוע ורעש מוזר נוסף (תופעה זאת לא מתרחשת כאשר התיבה נמצאת במצב טיפטרוניק). - ברכב יש מצבר חדש - נסעתי למוסך מורשה (כוכב הצפון) הם התחברו למחשב ואמרו שלא רואים חיווי לתקלה (איפסו אותו) ושמו ספריי מגעים בחיבור חשמל של תיבת ההילוכים שנמצא באזור ידית ההילוכים (למרבה הפלא כל העסק נפתר לכמה שעות). לאחר שהתופעה חזרה על עצמה הרגשתי שהשירות באותו המוסך על הפנים וזאת סתם מסחטת כסף. מה אתם אומרים? תודה מראש על כל עזרה. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת החשמל
בבטחון כמעט מלא, הבעיה הנה פשוטה ונובעת מהארקה גרועה של הפנס האחורי הימני.
צריך להסיר את הפנס מהרכב ולנתק את מחברו ולסדר בו את מגעי הארקת הפנס וגם את הפין הנגדי שבתוך בית הפנס עצמו. לאחר ביצוע תיקון הארקה זה, נא עדכן בממצאים ותוצאות. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו דינמיק
|
צטט:
תודה רבה על התגובה! נשמע הגיוני במיוחד לאור העובדה שהתופעה מתרחשת לאחר לחיצה על דוושת הבלמים, ואתמול שמתי לב שנורת הבלימה בפנס הימני האחורי נשרפה. בכל אופן תודה! ואני מבטיח לעדכן. יום טוב. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיות חשמל פונטו דור 1 | yair068 | פונטו - טכני | 8 | 16-09-10 00:43 |
| בעיות חשמל פונטו 95 | רועי777 | פונטו - טכני | 4 | 20-12-09 10:57 |
| פונטו ספייס דינמיק 04 אוטומטי בעיות בגיר הרובטי | snunitb | פונטו - טכני | 5 | 28-08-09 20:57 |
| שמן לפיאט פונטו ספייס 2005 דינמיק | whistle | פונטו - טכני | 1 | 25-03-09 20:16 |
| בעיות חשמל פונטו מודל 2000 | פורום הגראז' | 3 | 27-01-07 15:58 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד