![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
האם מאוורר הרדיאטור צריך לפעול כאשר מפעילים את המזגן? פונטו ספייס
שלום, לאחר מילוי גז, המזגן לא מקרר.
שאלה ראשונה: האם בעת הפעלת המזגן המאוורר של הרדיאטור אמור להיכנס לפעולה מיד? אם הוא לא נכנס, יכול ליהיות שמדובר בתקלה? שאלה שנייה: אם אני שופך מים על מעבה המזגן, בעצם החלפתי את פעולת המאוורר והמזגן אמור לקרר מעט יותר, לא? תודה רבה על התשובות |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
המזגן
מאורר הרדיאטור לא מתחיל לפעול מיד בהפעלת המזגן, אלא כשלחץ הגז עולה לערך מסוים, מתג בקר לחץ חשמלי (קוודרינרי) יפעיל את מאורר הרדיאטוטר במהירות הראשונה, האיטית ואם לחץ הגז עוד עולה אז המאורר יפעל (דרך שלב נוסף במתג בקר הלחץ) במהירות השניה המהירה.
יתכן שלא מולאה כמות הגז הנכונה במע' או שיש איזו תקלה אחרת. קצת על מע' המזגן ברכב כאן: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=708 בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
|
תודה על התשובה רפי..יש לי הרגשה שהמאוורר פועל על מהירות גבוהה בלבד. איך אוכל לבדוק אם המהירות הנמוכה עובדת?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
רפי. הוונטוט לא אמורות לקרר מהבה? זה לא אותו עיקרון כמו במזגן ביתי ? שיש יוניט חיצוני ויש שם מדחס ומהבה?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מאורר רדיאטור
מזגן ברכב אינו פועל כמו מזגן ביתי.
ברכב עם מנוע דלק (בנזין או סולר) מדחס המזגן מונע ע"י רצועה מהמנוע. ברכב היברידי (מנוע חשמלי + מנוע בנזין) מדחס המזגן הנו חשמלי (דומה בעקרון למזגן ביתי) והוא מופעל ע"י מנוע חשמלי במתח גבוה (210V) ומפוקד אלקטרונית. על מדחס המזגן ברכב היברידי, למדתי קצת (וראיתיו) רק ביום שישי האחרון במפעל שיפוצי מכללי חשמל שביקרתי בו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Member
|
תוכלו להמליץ לי על מזגניסט אמין ברחובות?
תודה |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט דוקטו
|
מיזוג אוויר לרכב - מזגניסט מומלץ
תיקון מיזוג אוויר לרכב רק אצל ACforcars, אני אתם כבר שנים, הם אחלה אנשים, מקצוענים, נותנים מחירים טובים ושירות מהיר.
נערך לאחרונה על ידי shlomialaluf : 07-01-16 ב 15:27. סיבה: הגבתי בטעות לא לשאלה |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט דוקטו
|
תיקון מזגן לרכב
תיקון מיזוג אוויר לרכב רק אצל ACforcars, אני אתם כבר שנים, הם אחלה אנשים, מקצוענים, נותנים מחירים טובים ושירות מהיר.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| חריקות כאשר פותחים את המזגן | s_nadav | פונטו - טכני | 3 | 23-06-12 00:40 |
| פונטו 1100 . מאוורר של הרדיאטור עובד לסרוגין | glmn180 | פונטו - טכני | 15 | 15-06-12 17:52 |
| מצבר נגמר כאשר מפעילים אזעקה פיאט דובלו 2003 | oren0311 | שאר הדגמים - טכני | 2 | 24-02-11 23:00 |
| עצה לבקרה על עבודת מאוורר הרדיאטור | davidka | פונטו - טכני | 8 | 08-10-10 11:27 |
| בפונטו שלי מאוורר הרדיאטור מופעל בשניה שאני נותן סוויצ' כאשר אני סוגר סוגר הוא נכבה | Kfirz | פונטו - טכני | 2 | 26-09-09 14:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד