![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
פרויקט צביעת טאסות לפונטו ספייס
אז אמר לי נכון אחד המנהלים בניגוד לדעתי, שיום יבוא ואני יתאהב בפיאט הזאת ולא ירצה להחליף אותה, והוא צדק !
אז הנה מה שעשו קצת שעות של שיעמום וכמה שקלים בודדים ![]() החומרים : 2 בקבוקי ספריי צבע (12 שקלים ליחידה ) סקוטש +סבון לנקות את הטאסות נייר שיוף בשביל שלא יהיו בליטות נייר דבר לכסות את הסמל מצברוח מוזיקה טובה ויאללה בלאגן אז מה היה לנו : לפרק , לצבוע 3 שכבות ( חצי שעה בין כל שכבה ) ולהחזיר לא שמתי לכה כי לא ראיתי צורך . הצבע שורד יפה שטיפות עם סבון (פנטסטיק ) הכתום כעיקרון יותר בהיר, המצלמה הכהתה את הצבע ( פלאפון.. ![]() ויאללה לתמונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
![]()
עבודה יפה! בהחלט משנה את המראה של האוטו
גם אני צבעתי לא מזמן את הג'אנטים שלי עם פלסטי דיפ לבן (היו כחולים במקור ![]() מרוצה מהתוצאה מאוד! רק מתלכלכים מהר יחסית ![]() וכן כן אני יודע שהרכב מלוכלך מאוד.. זה נדיר אצלי אבל קורה בעיקר בשיש שרב בחוץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
יפה
כל הכבוד לכם. yojik, תגיד איך האיכות של הפלסטי דיפ הזה? איך אתה שוטף את הג'אנטים? לא מתקלף? כמה שכבות עשית? וכמה בקבוקי ספריי היה נדרש לארבעת הגלגלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
הגלגלים שלי: MK2 HGT
|
האיכות שלו מעולה, מה שטוב בו שאם אתה לא אוהב את המראה אתה תמיד יכול לקלף אותו בשנייה.
פחית עולה 100 ש״ח, צריך 2 פחיות ל4 גלגלים. תשאר לך חצי פחית בערך בסוף. בגלל שהג׳אנטים היו כחולים לפני זה לקח לי בערך 5-6 שכבות לכל גלגל. הוא לא מתקלף (אלא אם כן ממש תתאמץ..) או אם אתה שוטף את הג׳אנטים בלחץ גבוהה.. אני מנקה עם ספוג וסבון אז אין מצב שיתקלף.. יש אנשים שמצפים את כל הרכב בפלסטי דיפ אז אתה מבין עד כמה הוא אמין. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
רביעיית טאסות לפונטו ספייס | retrohaifa | מכירה | 2 | 01-07-11 20:06 |
צביעת טאסות | roei_s | שיפורים וקוסמטיקה | 12 | 08-12-09 22:30 |
איפה אפשר לקנות??(טאסות לג'אנט, ערוך) | djslon | פונטו - טכני | 2 | 27-01-09 23:45 |
פרויקט לhgt שלי. צביעת פלסטיקה | שחרון | שיפורים וקוסמטיקה | 21 | 13-05-08 19:22 |
טאסות לפונטו ELX2003 | puntoGT | קניה | 0 | 11-03-08 12:48 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד