![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: PUNTO SX 2003
|
האוטו מקרטע לרוב כשקר...
ראיתי פוסט של מישהו עם בעיה דומה ,
אבל ההבדל הוא שבתחילת נסיעה כשלוחץ גז והאוטו משמיע קולות של קירטוע ולא מאיץ אז מתחילה להבהב נורה עם ברז INJECTION, אחרי כמה שניות שאני משחרר את הגז היא מפסיקה. לא שמתי לב שהוא מקרטע כשנותן גז בניוטרל. מדובר על פונטו SX 2003 60 בדיוק לפני שנה החלפתי מחשב ניהול מנוע יחד עם פלאגים מקוריים. כמה שהאוטו אצלי לא עשיתי נקוי אינג'קטורים, יכולה להיות בעיה בהם? כמה עולה הניקוי בד"כ? תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
המכונית מקרטעת
למה דווקא לנקות מזרקי דלק?.
מכיוון שבזמן התקלה נדלקת גם נורת מע' נהול המנוע, אז צריך להתחבר עם מחשב/סורק איבחון תקלות ולראות ממה נובעת הבעייה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX אוטו'
|
הרכב מגיע מהר לטמפ' עבודה נורמאלית (חצי סקלה תוך 3 דק')?
אם כן נסה לנקות חישן טמפ' ,חישן קראנקשפט (CKP) וסעפת יניקה. עדיין לא שמעתי על מישהו שביצע ניקוי אינג'קטורים שבאמת פתר לו בעיה כל שהיא בפונטו |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
לירן תודה, נראה שהרכב מגיע לטמפ' עבודה בזמן סביר,כרגיל.
היום הצלחתי סוף סוף להתחבר למחשב הרכב , וזה מה שקבלתי ... האם מדובר על בעיה במצת 3? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
במכונאות לא עוסקים בניסיונות. אלה הגורמים בקוד התקלה המדובר: 1. בעיה מכנית כמו למשל קומפרסיה חלשה. 2. חיווט. קונקטורים עם קורוזיה. 3. הצתה: פלגים, כבלי הצתה, קוייל. 4. אינג'קטור. 5. החיישנים (ECT) ו-(MAF). 6. מחשב. לא כל חיבור למחשב, מצביע בדיוק על חלק תקול אחד. הקוד הנ"ל "מצביע" על מס' אפשרויות. דוד.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
תודה
בעצם הבעיה מופיעה כאשר אני לוחץ על גז בנסיעה, בלי קשר אם האוטו קר או לא.... אבל תכלס איפה נמצא צילינדר מס' 3? רשום MISFIRE IN CYLINDER 3 IGNITION זה לא מצביע על בעיה אחת כלשהי, בלי קשר לקוד התקלה? נערך לאחרונה על ידי vladi_mi : 15-03-13 ב 19:07. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן זה מצביע על בעיה אחת. שורה מס' 3 שכתבתי "הצתה". אבל כבר ניתקלתי שלאחר בדיקת מחשב, והחלפת החלק, לא נפתרה הבעיה.
צילינדר מס' 3 נמצא, בין צילינדר מס' 4 ל-2. ![]() עכשיו ברצינות, נמצא השני מצד הגיר. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה רכיבים משופרים (צ'יפ) לרוב סוגי הפיאטים . | Amit | שיפורים וקוסמטיקה | 11 | 17-01-15 11:48 |
| למכירה רכיבים משופרים (צ'יפ) לרוב סוגי הפיאטים . | Amit | מכירה | 15 | 13-10-14 03:06 |
| דפקו לי האוטו, שוב. | amitbl | פונטו - טכני | 10 | 14-02-13 23:02 |
| טורבו אימפרזה TD05 95 מתאים לרוב המכוניות | ssehs | יד 2 | 2 | 13-04-09 17:43 |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד