![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מכה מקדימה בספייס 2001.
אתמול בלילה צילצל אלי חבר הפורום אברג'ל ד מירושלים.
אמר שהרכב קיבל מכה מקדימה וכל המים יצאו. ביקש לשלוח לי את הרכב בגרר. עוד אמר, שאולי רק צינור מים נקרע. אמרתי לו שאם כל המים יצאו בשל מכה, זה לא רק עניין של צינור מים. יש מצב שהרדיאטורים של הקירור והמזגן הלכו וייתכן עוד חלקים. הרכב הועלה אתמול על הגרר ויגיע אלי היום. דוד אם נתקן מה נתקן, אצלם ועלה לפורום. חברים מה אתם אומרים, האם ייתכן שהבעיה רק בצינור מים שניקרע ?. דוד.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
לדעתי אתה צונק באיבחון, יש פגיעה ב99 אחוז ברדיאטור!
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נזק התאונה
אני מעריך שהרדיאטור נשבר בחלקו התחתון (דוד הפלסטיק).
בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איך צינור מים ניקרע מהמכה הרי הצנרת היא גמישה ככה שגם אם הרדיאטור החליט להיתחבק עם המנוע אין מצב שהוא יקרע אם הוא לא היתיבש והיתקשה לגמרי
הרדיאטור קירור שבור בודאות ואם יש לו מזל המעבדה רק היתעקם "במקצת" תעלה תמונות ניראה את חומרת המצב |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
שלום
אני בעל הרכב ![]() אתן עוד קצת פרטים. הרכב חנה מחוץ לבית החולים הדסה בירושלים. לפני חנתה מסחרית גדולה. מאוד. עם מדרגת ברזל נמוכה מאוד ומאסיבית מאוד מתחת לשתי הדלתות האחוריות שלה. קצת חששתי להשאיר כך את הרכב, כי הרחוב היה חשוך לחלוטין [איזה שנאי שרוף או משהו בכל האיזור], אבל זוגתי אמרה שאני פרנואיד וכו'. אחרי כמה שעות שבתי לרכב, וגיליתי את הפלסטיקים [איפה שאמורים להיות פנסי ערפל] משוחררים. נאנחתי, אמרתי לעצמי "עוד פגע וברח ישראלי טיפוסי", ותיכננתי להניע ולהמשיך את החיים עם מזכרת נוספת ברכב, מתנת החונים סביבי, כפי שיש לי כבר רבות. ואז, משום מה, החלטתי לבדוק שמן / מים. "להיות רגוע". אין מים. כלום. והשאר הסטוריה. הרכב נגרר לדוד, אמרתי לו שיבדוק כבר עשן שיוצא בדקות ראשונות אחרי הנעה קרה, ונראה אם בכלל משתלם לתקן. רק שתבינו, אמנם חיצונית הרכב לא שמור, כי אין סיכוי במדינתינו, אבל מכנית נתתי לו מעל ומעבר - קיצור מרווחי טיפול בחצי, טיפול בשמנים איכותיים וחלפים מקוריים בלבד, נהיגה סופר רגועה. תמיד עם האצבע על הדופק.
כבר לא אצל שמשון. חושבים שיש'ך יגואר. למה מותחן 450 ש"ח?! מקורי!! מאיטליה!!! "מטורפים שנוסעים בפיאט. תשלמו על הסטייל". נערך לאחרונה על ידי אברג'ל ד : 19-02-13 ב 17:47. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
איזה אנשים מגעילים יש במדינה הזו, נקווה שתצא בנזק מינימלי
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איזה באסה המסחרית היתנקשה עם הרכב שלך עם כל הלב מישתתף בצערך קרה גם לאחות שלי
דוד תגיד זה בסדר איך שניראה החלק העליון של הבולם בצד של הנהג בתמונה של הקדיאטור ? צד שמי ניראה יושב ישב על הפח ובצד של הנהג לא |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפול במנוע הגה בספייס 2001 | yakirkli | בעלי מקצוע | 11 | 20-09-10 20:17 |
| בעיית הגה כוח חשמלי בספייס 2001 SX | Wiking | פונטו - טכני | 8 | 13-07-09 16:43 |
| בעיית סל"ד בספייס SX60 2001 | Wiking | פונטו - טכני | 5 | 02-09-08 21:57 |
| העלאת טורים בספייס 2001 | aflalo | פונטו - טכני | 8 | 20-04-08 20:10 |
| רעידות בספייס 2001 | עומר | פונטו - טכני | 2 | 29-11-07 11:42 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד