![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
הוזלות מחיר לפיאט 500
סוף כל סוף מחירים מציאותיים יותר לפיאט 500: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=3836
בברכה - רפי לין
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
עדין מחיר אסטרונומי בעני
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט 500 קבריולט 1.2 רובוטית
|
סמל"ת דופקים את לקוחותיהם הנאמנים בפעם השנייה.
בפעם הראשונה בתימחור השערורייתי של הפיאט 500. בפעם השנייה, אותם פראיירים (ואני בתוכם) שבכל זאת קנו את הרכב, אוכלים אותה בפעם השנייה בשוק המשומשות. לא די בכך שגם כך רכב פיאט ממוצע מאבד כ- 20% מערכו בכל שנה, עכשיו הגיע היבואן ומחסל לגמרי את המותג. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
כנ"ל מחיר שערורייתי
ב70K סיאט איביזה מנוע 1.4 עם תוספות |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט 500 וכו'
יש כמה מכוניות רטרו שרוכבות על שם ועיצוב מהעבר והן נמכרות כ"מכוניות עיצוב" ובמחירים גבוהים:
1. פולקסווגן חיפושית 2. מיני 3. פיאט 500 4. קרייזלר PT קרוזר אני אישית לא הייתי קונה אחת מהן רק בגלל המחיר, אבל יש כאלו שקונים אותן, הן בישראל והן ברחבי העולם. אני גם לא קונה שעון יד ב 3000 או 40,000 ש"ח ולא בגדי מעצבים במחירים מפוצצים. כל אחד יחליט מה מתאים לו לקנות ויש נישת שוק לכל מוצר ומחיר. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
מנהל
|
רק הערה: המיני קופר שנמכרת כיום אינה מיני קופר ואין לה דבר וחצי דבר עם המיני הבריטית משנות ה 60-70. זוהי בסך הכל BMW שבנויה בצורת מיני קופר.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
ולמותר לציין שאף לא אחת מהמכוניות הללו אינה באמת קשורה למקור, למעט השם והעיצוב כמובן. המיני אפילו קרובה יותר למקור מאשר הפיאט והפולקסוואגן, לפחות מבחינת מיקום המנוע וההנעה.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| טיפולים בחצי מחיר לפיאט וגם למזדה, פורד, רנו, ניסן, קיה וסובארו | רפי לין | פיאט כללי | 15 | 17-10-11 15:02 |
| מבצע הוזלות לפיאט גרנדה פונטו ופונטו איבו | רפי לין | פיאט כללי | 2 | 31-08-11 14:48 |
| יעוץ - מחיר לפיאט פונטו | אלאר | מכירה | 5 | 19-12-09 21:39 |
| מחיר מחירון לפיאט פונטו ספייס | zoola | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 30-07-09 11:36 |
| מהו מחיר המנוע 1.3 לפיאט פונטו 99? | קניה | 7 | 25-01-07 01:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד