![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו
|
השיפוץ הראשון שלי (עם קצת עזרה מאבא).
קוראים לי יותם ואני בן 9.
אני ואבא שלי התחלנו לשפץ את האונו 1000 שקיבלנו מסבא שלי. האונו עברה תאונה ודוד שלי השאיר אותה אצל סבא בחנייה וכעת היא אצלנו. במנוע החלפנו: מצמד, אטמי שמן,אטם ראש,צינור מים, מצבר ואת מיכל המים של השפריצר עם מנוע חדש. אבא רכש פגוש אחורי, גריל קידמי, פנסים אחוריים וינקרים קידמיים, ובהמשך נרכוש פגוש קדמי שלם (יש לנו שבור כרגע). החלקים מלפנים לא התאימו בגלל המכה וכדי ליישר אבא קשר את האוטו לגדר ומשך. החלקים נכנסו הגדר קצת עקומה. צבעתי את הגלגלים בצבע כסף ואת הגריל הקדמי באדום וכיום אנו עובדים על חידוש הפח מסביב. את האנטנה החלפנו בגלל שהגומי יבש ואנו מנסים להשיג אנטנה מקורית חדשה כדי שלא יהיהו נזילות מהגג. הרכב עבר טסט ראשון ומחכה לחיזוק של הראש. (אבא עזר לי בכתיבה). יותם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שיפוץ הפיאט אונו
יותם, כל הכבוד לך וזאת דרך יפה להכיר מכוניות ואת המבנה שלהן עם אהבה אליהן.
נתקלתי במשפץ מכונית פולקסווגן חיפושית צעיר בן 14.5 אבל אתה שובר את שיא הצעירות, לדעתי: www.musach.co.il/forum/showthread.php?t=3580 בברכה - רפי לין
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
צטט:
יש לנו שאלה בסופה של אבא יש הרבה שעונים לשמן לחשמל בפיאט יש רק מנורה ראיתי באינטרנט שאפשר להוסיף בכל מני מכוניות אבא אומר שזה מיותר לדעתי זה יפה וחשוב לדעת את זה אחרת לא היה בסופה מה דעתך יותם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שעון חום מנוע
בפיאט אונו ניתן להחליף את לוח השעונים שיש בו רק מנורת חום ללוח שעונים של דגם S
שיש בו שעון חום מנוע וזה מצריך גם החלפת יוניט החום שבראש המנוע. כמובן שצריך לחפש לוח שעונים משומש שמחירו סביר. מנורת חום מנוע נדלקת כאשר חום המנוע כבר גבוה וממש קרוב לנקודת הרתיחה. בשעון חום ניתן לראות את עליית החום אז להספיק לעצור ולקרר המנוע לפני התחממותו הקריטית. בברכה - רפי לין
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
לוח שעונים
יש לי לוח שעונים לאונו דור 2 כולל שעון טמפ למכירה.
ירון 0544425614 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
האם ניתן לבדוק תקינות של לוח שעונים מפורק?
בהמשך ליותם
האם ניתן לבדוק תקינות של לוח שעונים שפורק מרכב כאשר הוא בחוץ. ואם כן אשמח לטיפים איך, איפה וכיצד לבדוק. אגב לפי מה שיותם הראה לי הוא התכוון לשעונים שמותקנים על עדן החלון סטייל מהיר ועצבני. ינון ויותם כמובן. צטט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
גם לאבא מגיע להתחדש. | davidmzr | רכב כללי | 8 | 09-08-12 18:13 |
הרכב הראשון שלי-פיאט דובלו טורבו דיזל 2002- | yulian1986 | תמונות וסרטונים של חברי המועדון | 1 | 15-01-11 18:50 |
מאבד מים פיאט קופה | dovi952@walla.com | קופה - טכני | 2 | 06-08-10 09:42 |
עזרה|הרכב שלי מאבד מים | idan.k | בעלי מקצוע | 1 | 20-02-10 19:02 |
ארוע הדראג הראשון בארץ (סרטון) סקאלה+דורון | פיאט כללי | 7 | 27-11-06 17:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד