![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
מחפש מגש ופתחי מזגן
אחרי שלא מצאתי בפירוקיות בבאר שבע (5 פונטו שונות סה"כ)
אני פונה אל חברי הפורום בעניין. אני מחפש מגש לרמקולים (אפשר עם חורים, בלי חורים, לא אכפת לי) פתח מזגן בצד הנוסע. פתחי מזגן מרכזיים. תמונה למקרה שלא הייתי ברור מספיק: ![]() עדיפות לאיזור הדרום ומחיר הגיוני לכל שלושת החלקים. יש אופציה גם לאיזור המרכז. מתוכננת נסיעה למרכז בחמישי הקרוב. מתן. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יש ברשותי את שלושת החלקים המבוקשים. צור קשר בפרטי.
דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
יש לי הכל פנל מרכזי, רשת מזגן של הנוסע ומגש שדורש תיקון קל הכל אני אעשה לך ב350 אני יכול להביא לך את כל החלקים לאזור שדרות
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הכל יחד 10 חפיסות טיים. תביא איתך.לא הצלחתי להפסיק לעשן.
![]() יש אפשרות לקבל את המגש עם הרמקולים מורכבים, תמורת הרמקולים שלך. אם תרצה נרכיב במקום. דוד.
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
יש לי רמקולים 6*9 חדשים של פיליפס, עדיין בקרטון עם הניילונים עליהם.
אני לא יודע איזה רמקולים על המגש שלך וכמה זמן היו בשימוש, כך שההצעה לא נשמעת אטרקטיבית, לפחות לא בשלב זה. מה גם שאני מתכנן להעמיס "על הדרך" על אוטו של חבר במהלך נסיעה לאיזור המרכז. אם בכל זאת חשקה נפשך לראות את הפונטו שלי, אני יכול להגיע איתה ביום מן הימים. אין בכוונתי לעודד עישון, תגיד מחיר, ואם יתאים לי נקבע להפגש. קח בחשבון שאני סטודנט ויש באפשרותך לעודד השכלה גבוהה בכך שתעזור לי לחסוך כמה שקלים למנזה. תודה ויום טוב
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ספייס 2005, החלפת פילטר מזגן -> מזגן לא מקרר? | shayks | פונטו - טכני | 4 | 27-06-12 15:22 |
| מחפש פילטר מזגן פחם פעיל לפונטו ELX | gsk | פונטו - טכני | 0 | 30-09-10 19:25 |
| מחפש רדיאטור מזגן של פונטו ספייס 2004 | orenmi | קניה | 1 | 23-04-10 16:49 |
| מחפש את כפתור הפעלת מדחס מזגן מקורי לפיאט אונו | stio | קניה | 10 | 27-08-08 18:10 |
| מחפש מאוורר לרדיאטור מזגן(רסקור) אונו 70S | פורום הגראז' | 1 | 06-09-07 20:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד