![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
רעש לא ברור
שלום רב,
לפי זמן מה, נסעתי בצפון ועברתי פס האטה שאחריו היה בור לא קטן. לאחר שקללתי את כל העולם יצאתי מהרכב לראות עם יש משהו שנראה לעין אך לא היה כלום חוץ מרעש שהופיעה פתאום. הרעש היה כמו של שפשוף ברזל בברזל (כמעט קבוע), ובזמן עצירה הרכב ממהירות של כ35 קמ"ש היה כאילו מתנדנד. הרעיון היה שכנאה הדיסק קבל מכה ולכן התעקם קלות, לכן החלפתי דיסק ורפידות לחדש. הרכב הפסיק בכלל לרעוד בזמן עצירה אך הרעש עדיין קיים במהירויות נמוכות יחסית, אשמח מאו לכל עזרה מכם (זה פשוט מחרפן כבר). המון תודה גיא |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
הרעש מקדימה או אחורה?
לי יש רעש מהבלמים האחוריים בדיוק כמו שאתה מתאר , החלפתי את כל הסט ובדקתי אין חופש בנאבה , לא עזר הרעש עדיין ישנו . החזרתי הכל חזרה והשארתי ככה , הרעש מחרפן אותי אבל לא מצאתי פתרון. צריך לשמוע את הרעש כדי לדעת מה המוצא שלו.
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
הרעש שאתה מתאר מוכר לי ומצאתי פתרון.
הסבר קצת, כאשר הוחלפו את הבלמים האחורים (זה נעשה ע"י איש מקצוע) כל הפח בפנים עבר עבודה קטנה על מנת להתאים בול לבלמים. לכן הפח עבר עבודה טובה אך לא כולו היה עגול בדיוק וגרם לרעש מוזר בקצת מאחור. הפתרון - היה בעזרת הרמת בלם היד קצת במהירות לא גבוה ומן קצת (על מנת שהלמים ישלימו את העיגול שצריך בפח בפנים. הבעיה אצלי אינה מגיע מאחור אלה מקדימה. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
כיוון טוב
מה שתיארת לי עם הפח מאחורה זה היה גם תאוריה של המוסכניק שלי אבל גם את זה הוא בדק.
יש שם בהחלט משהו מוזר , אני עוד יחזור לשגע אותו על זה. לגבייך , תוך כדי נסיעה איטית בכביש פנוי כמובן שחק עם ההגה ימינה ושמאלה - כמו סללום כזה ותראה אם זה נשמע חזק יותר מאחד הצדדים או שזה אותו הדבר. כי אם החלפת דיסקים ורפידות והרעש עדיין ישנו מה עולה לי לראש עכשיו זה יכול להיות רק שאחת הציריות חטפה מכה.
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
זה ממש משגע אותי, מתחילים נסיעה ועד 30 קמ"ש לערך הרעש מתגבר ונעלם. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
תיקון טעות, לאחר קצת מחשבה הבנתי כי טעיתי והציריה לא תת רעש בעמידה.
אנסה בהחלט מחר אתה המשחק עם ההגה כמו שהמלצתה כאן, תודה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ניקוז אוויר במערכת קירור! (ברור ומובן!) | tombelfer | פונטו - טכני | 0 | 04-04-12 18:42 |
| מידת צמיגים בספייס 2001 משהו שלא ברור לי | ליאור23 | פיאט כללי | 16 | 02-05-10 22:25 |
| פיאט מריאה -[התוכן נערך, כבד את הקוראים בכתיב עברי ברור] | פורום הגראז' | 0 | 03-08-06 00:33 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד