![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
בעיית מים בוושרים פיאט פונטו
ברשותי פיאט פונטו 2003. בימים האחרונים נתקלתי בבעיה שלא יוצאים לי מים מהווישרים. כאשר אני מנסה לרחוץ את השמשה המגבים עובדים אבל לא יוצא מים, כמובן שבדקתי שיש מים וניסיתי לנקות את המתזים וזה לא עזר. כאשר פתחתי את המנוע וניסיתי לשמוע האם המשאבה עובדת לא שמעתי אותה בפעולה ואני חושש שזו היא.
האם יש סברה כזו, ואיפה היא נמצאת על מנת שאוכל להגיע אליה ולוודע שזה באמת היא הבעיה. יכול להיות שמדובר על פיוז שרוף? מה יכולות להיות הבעיות לתקלה כזו? תודה , אופיר. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
באמת אף אחד לא יכול לעזור? לפחות להגיד לי איפה משאבת המים לווישרים?
תודה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
משאבת מתיזי מים
משאבת מתיזי המים נמצאת בתחתית מיכל המים של המתיזים.
כבר חלפו 10 שנים מאז שטיפלתי בבעיות כאלו, אבל ראשית, בעזרת אדם נוסף, הפעל המתיזים והקשב מחוץ למכונית אם אתה שומע את המשאבה פועלת. למיטב זכרוני, כדי להגיע אל המשאבה צריך לפרק ולהסיר את הבטנה שמתחת לכנף הקדמית. תקלה נוספת אפשרית (במקרה שהשמשאבה כן פועלת) זה סתימה בשסתום האלחוזר שאמור למנוע את חזרת המים שבצנרת אל המיכל. כמדומני ששסתום אלחוזר זה הנו גם מפצל שאליו מגיע הצנור מהמשאבה וממנו יוצאים 2 הצנורות אל המתזים עצמם. דרך אגב, אותות מנוע משאבה הנו גם למתיז החלון האחורי (מסתובב הפוך) והאם המתיז מיים האחורי פועל?. בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Member
|
תודה רפי.
כמו שאמרתי לא שמעתי שהיא עובדת ואני חושש שזו היא. גם המתז האחורי איננו עובד. יש אפשרות להחליף דבר כזה לבד? זה פשוט יחסית לא לבעל נסיון כמוני? כמה עולה חלק כזה? תודה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט פונטו 2003 - בעיית צבע קשה מתפשטת - מה עושים? | oronm | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 08-01-12 08:48 |
| פיאט פונטו,96,1300. בעיית זריקת שמן, וברקסים | Roi b.e | פונטו - טכני | 6 | 26-11-10 09:39 |
| בעיית חימום (מזגן) - פיאט 45 | ro-e | אונו - טכני | 15 | 02-01-10 13:58 |
| בעיית מזגן פיאט פונטו 96 HDS | rafi872 | פונטו - טכני | 2 | 03-09-08 09:31 |
| בעיית שעון דלק - פיאט אונו | פורום הגראז' | 1 | 26-04-07 11:01 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד