![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
שאלה. בקשר לפרוייקט על הפונטו gt שלי.
קודם כל אני יספר מה עבר הרכב, הרכב נקנה במצב גמור! אני והמכונאי שלי החלטנו שלא צריכים לשבור את הראש עד שנמצא חלקים לgt, אז החלטנו להחליף את המנוע למנוע רגיל של פונטו 1.6 כולל מחשב וצמת חשמל של 1.6 אין זכר מהgt. עשינו את זה יצא מצוין רק הטורבו פתאום לא גודש כמעט. בכל מקרה צריך להגיע לי בימים הקרובים ברז גדישה אבל השאלה הכללית שלי איך האוטו ייסע?
כרגע הוא נוסע בסדר רק הטורבו לא גודש והאוטו מעשן מהטורבו, אני חושב שזה מהטורבו יש לי גם את הנורה האדומה למטה קבוע, יש מצב שהוא מעשן בגלל חיישן למבדה? בכל מקרה אני בקרוב אחליף טורבו אבל אני רוצה מכם חוות דעת על זה הרכב שנת תודה.95 נערך לאחרונה על ידי barak_maz : 24-07-12 ב 06:19. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
איזה צבע העשן ?.
דוד.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
כחול
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
עשן כחול זה שמן שניסרף תפרק פלאגים ואם הם שחורים ומלאים שמן אז המנוע מאשן ואם לא אז זה הטורבו שפיתח הרגל מגונה של שתית שמן בתפקיד
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נכון. בנוסף פרק את הצינור שבין הטורבו לסעפת, ובדוק אם יש בו שמן.
דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
אוקיי אני אעשה את זה, חיישן למבדה גמור גורם לאוטו לעשן? או רק צריכת דלק גבוהה?
איך לדעתכם הניהול מחשב של ה1.6 יקבל את כל עניין הטורבו? צריך פתיחת מחשב או יהיה בסדר ככה? תודה! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה|בשקר לצריכת דלק של הפונטו שלי ... | Dinleib | פונטו - טכני | 2 | 16-03-10 17:14 |
| פרומו של בקרוב לפרוייקטים עתידיים | Amit-IL | פונטו - טכני | 5 | 01-06-09 21:24 |
| |שאלה| כמה יעלה לי לצבוע לצבע אחר את הפונטו שלי? | vaking | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 01-06-09 03:29 |
| לינק לפרוייקט (התקנת מגדש על מנוע SOHC 1500 של X1/9 ) | פורום הגראז' | 3 | 07-05-07 14:54 | |
| לינק לפרוייקט (התקנת מגדש על מנוע 1250 של פונטו ) | פורום הגראז' | 2 | 07-05-07 07:40 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד