![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: ספייס ELX 1.3
|
פונטו ספייס; מים ירוקים לעומת פראפלו ושאר הירקות
שלום חברים!
אני יודע שהנושא הזה נחרש וחיפשתי כבר רבות בגוגל כדי למצוא את התשובות. כמה שאלות קטנות אליכם כדי להיות סגור במאת האחוזים. מדובר בפונטו ספייס ELX שנת 2002 ידנית עם 150K. עד כה מולאו לאוטו מים ירוקים בלבד. אני רוצה להחליף את המים הירוקים לפראפלו מן הסתם. מה הפרוצדורה בדיוק? אנסה לנסח מה שהבנתי.. 1) אפשרות ראשונה זה לקחת את האוטו למוסך, לעשות ניקוי מערכת שלם לרדיאטור ולשים את הפראפלו מ-0 כשאין אף נוזל קירור בכלל. 2) אפשרות שניה זה לרוקן בעצמי ולהוסיף את הפראפלו מחדש - השאלה איך הדבר מתבצע והאם זה מומלץ בכלל? 3) אפשרות שלישית (ולא נראה לי הגיונית או מומלצת) - לערבב בין המים הירוקים שכרגע קיימים לפראפלו. חוץ מזה, איפה הכי מומלץ היום לקנות פראפלו? האם יש בארץ את הגרסה המדוללת או רק המרוכזת? ואיזה מים בסופו של דבר הכי מומלצים לדילול (ידוע ש-de - ionized water. השאלה האם מינרלים, ברז, נטולי מלחים)? תודה רבה חברים, מחכה לתשובותיכם! נערך לאחרונה על ידי Essencee : 15-07-12 ב 19:12. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פאראפלו
יש להשיג רק את הפאראפלו המרוכז שאותו יש לדלל ותוכל לקנותו כאן:
www.musach.co.il/details.asp?id=63 או בכל מוסך מורשה פיאט. הכי טוב זה לרוקן את כל ה"מיץ ענבים" שיש כעת במכוניתך ולמלא פאראפלו חדש כשגם צריך לבצע ניקוז אויר ממע' הקרור. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
צטט:
יש לך מושג כמה עולה כל העסק הזה? והאם יש מוסך ספציפי שאתה ממליץ עליו? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
כל העסק הזה יכול להתבצע במקום אחד שיעשה ניקוי רדיאטור (עם אמין לא ינסה לדחוף לך חדש סתם ככה) ואז תן לבעל העסק את הפראפלו והוא כבר ידע מה לעשות איתו.
בכל מקרה זה מחיר של בערך 350 ש"ח עם אני זוכר נכון |
|
|
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פאראפלו
מהיכן אתה בארץ?.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
מרכז הארץ (שפלה), נס ציונה.
תודה רבה. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מתקין אזעקות, עלוקות ושאר מרעין בישין | ארילו | בעלי מקצוע | 4 | 15-01-12 14:35 |
| פונטו ספייס Dynamic 16v - ידני לעומת אוטומט | shedyarok | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 13-08-11 04:48 |
| רכישת ברקסים,צמיגים ושאר ירקות לHGT | anakonda | פונטו - טכני | 10 | 20-03-09 16:15 |
| משקל רכב ? פונטו 5דלתות לעומת 3 | Amit | פונטו - טכני | 1 | 25-06-08 11:43 |
| נוזל פאראפלו | פורום הגראז' | 5 | 10-06-07 17:05 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד