![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
פונטו 2001 מתחמם אחרי שיפוץ ראש מנוע!
שלום,
ברשותי פונטו 2001 אוטומטית עם 215,000 ק"מ. ELX 80 אחרי שקניתי אותו לפני כמה חודשים עשיתי טיפול גדול הכולל טיימינג. מאז האוטו התחיל להתחמם עד שהלך ראש מנוע ונאלצתי לשפץ. מאז האוטו נוסע מצויין, אך אם אני מעמיס עליו (עליה + מזגן) הוא מתחמם (שני קווים אחרי האמצע) אך רק בעצירה.. ברגע שממשיך לנסוע המחוג חוזר לאמצע. התקשרתי למוסכניק ושאלתי אוטו אם הבעיה היא במשאבת מים.. (כי לאחר שקראתי את הפורומים פה הבנתי שנהוג להחליף משאבה עם הטיימינג) אך הוא התעקש שלא צריך, ושיכול להיות שיש אוויר במערכת ויש לנסות לפתוח את השסתום כדי לאפשר יצאת אוויר.. הוא גם אמר שולי צריך לנקות רדיאטור. העניין נשמע לי תמוהה.. אני אובד עצות! אגב הוא קבע את מהירות המאוורר לדרגה השניה כל הזמן. תודה |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אני חושב שהעליה של המחוג בשני קווים כשאתה עם מזגן ועוד עומד זה טבעי כי גם לי זה קרה לראשונה שלשום אחרי שהגעתי לכניסה לאילת, כשהמשכתי לנסוע המחוג ירד חזרה לחצי!
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה זה "הוא קבע את מהירות המאוורר לדרגה השניה כל הזמן" ?.
המצב לא טבעי, ולא תקין. זאת טעות של הרבה מכונאים. שמשפצים ראש ולא מתייחסים לגורם שהביא לקריסת הראש. מסיקים שהרכב התחמם בגלל שהראש הלך. ההיפך הוא הנכון. הראש הלך בשל תקלה במערכת הקירור. TOMERZHR, חזרת בשאלה ?. ![]() דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
צודק תומר
גם עלי עברה המחשבה שמשהו עדיין לא בסדר... דבר שגרם לראש מנוע להתחמם מלכתחילה. אז עדיין לא פתרנו הבעיה של החום. אולי בעיה ברדיאטור או בתרמוסטט ?
היום בחזרה מחיפה עם מזגן בעלייה אחרי מחלף סומך המחוג הגיע לקוו השני אחרי האמצע, וכשכיביתי מזגן חזר למצב הנורמלי. מה עושים?* הכוונה.. צודק דוד. נערך לאחרונה על ידי Zodiac777 : 07-07-12 ב 17:49. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
דבר ראשון לסדר שהוונטה תעבוד על שתי מהירויות.
אם הבעיה תימשך, להחליף טרמוסטט. אם הבעיה תימשך, לנקות או להחליף רדיאטור. אם תימשך, משאבת מים. אני מתאר מצב הכי זול בשלבים, לפתור את הבעיה. דוד.
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
***לח אני לפעמים בטלפון דוד!
אתה רוצה להגיד לי שמה שקרה לי גם לא טבעי?ויש לי בעיה? אם כך אולי נגד המהירות 1 לא תקין אצלי התוכל לכוון אותי כיצד לבדוק זאת? תודה דוד
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
לא הבנתי מה זה, "***לח אני לפעמים בטלפון דוד!"
![]() דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה מיצובישי קולט 02 אחרי שיפוץ יסודי. | shlomi8 | מכירה | 1 | 17-01-12 20:04 |
| הספייס מתחמם אחרי הכבדת מנוע? | dalten | פונטו - טכני | 15 | 25-09-10 05:12 |
| מנוע מתחמם...פונטו דור 1 | i12z | פונטו - טכני | 10 | 15-05-09 22:22 |
| פיאט פונטו - מנוע מתחמם | lag5 | פונטו - טכני | 7 | 02-12-08 16:04 |
| [פונטו 2001] הרכב מתחמם תחת עומס כבד, ניקוי רדיאטור ? | student | פונטו - טכני | 40 | 19-08-08 01:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד