![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
ספייס - בעיית הגה ודלתות אחוריות
חבר'ה שלום.
ברשותי פונטו ספייס דגם sx יש לי 2 בעיות 1. כל פעם שאני מסובב את ההגה או לימין או לשמאל אני שומע רעש אז חשבתי או שמדובר בשמן הגה או משהו בצירייה מה יכול להיות הדבר? 2. הדלתות האחוריות כדי לסגור אותם טוב אני צריך לטרוק אותם כי אם סוגרים רגיל הם לא נסגרות טוב הכוונה לדלתות לנוסעים מאחורה איך אםשר לפתור זאת?? לטיפולכם המהיר אודה, אסף |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
קצת קשה לאבחן רעשים דרך הפורום, תסכים איתי.
איזה סוג של רעש זה פחות או יותר? חריקות? דפיקות? לגבי הדלתות, נסה לסגור את הדלת כאשר אחד החלונות הקדמיים מעט פתוח, זה יכול לעזור. מעבר לזה אני לא חושב שיש מה לעשות. |
![]() |
#3 |
Guest
|
אהלן
1) הרעש מההגה אני מאמין שזה הרעש הסטנדרטי של המנוע החשמלי גם אני פחדתי מזה בהתחלה תפעיל את המצב סיטי אם הרעש נהיה חזק יותר אז זה זה....
2) WD40 על ציריות הדלת והן יסגרו לך כמו חמאה גם לי הייתה את הבעיה הזאת |
![]() |
#4 |
Guest
|
הרעש מההגה זה יותר כמו חריקות כאלה.....
אני ינסה את זה עם הסיטי לגבי ה-wd 40 מה זה מאיפה ניתן להשיג?? |
![]() |
#5 |
Guest
|
בכל חנות עשה זאת בעצמך הום סנטר אייס וכ'
השם שלו בעברית זה "זזקל" זה תרסיס עם פקק בצבע אדום אני משתמש בזה גם לניקוי קטבי המצבר וזה טוב גם כשיש פנצ'ר (חס וחלילה ) לתת דחיפה לברגים סוררים |
![]() |
#6 |
Guest
|
WD40 זה חומר שמתפקד כמו שמן.
אפשר למצוא את זה אפילו בסופרמרקטים למינהם. |
![]() |
#7 |
Guest
|
בקש מחבר שיעמוד בחוץ, ותסובב את ההגה. אם אתה שומע את החריקות והוא לא, יכול להיות שזה מההגה עצמו (יותר נכון מהסליל שעון).
לגבי הדלתות, יכול להיות שפחח יוכל לכוון אותן שייסגרו יותר טוב. |
![]() |
#8 |
Guest
|
דלתות
יכול להיות שצירים של הדלתות השתחררו, תקח בוקסה 10 תחזק, לאחר מכן תנקה אותם (השמן צוסר לכלוך שחור, ולשים עוד שמן זה לא פתרון מושלם), קח מברשת קטנה ותנקה אותם עם דלק, אחרי זה שמן
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד